• 2763
    çevremde bir çok fanatik fenerli olmasi hasebi ile camiayi gayet iyi taniyorum.

    bu yil fener'den kimse bir $ey beklemesin, zira kendileri de beklemiyorlar. sturm graz'i sidik zoru ile elediler ve bir sonraki turda %90 eleneceklerini dü$ünüyorlar. diger yandan aziz'in son senesiymi$, ali koç gelcekmi$ yerine.

    adamlarin en saglam bölgeleri defanslari idi, kjaer'i satarak fi$lerini çektiler. para olmadigi için forvet transferi yapamiyorlar. transfer döneminin sonlarina dogru muhtemelen bir ya$li ile anla$irlar. ekici'nin de sakatlanmasi kendileri için çok kötü oldu. bu sezon ligi 5. bitirirlerse öpüp ba$larina koysunlar. merak eden arkada$lar gidip transermarkt'tan takim profiline bir baksin. sol bek hasan ali, sag bek $ener, isla, ki isla $ener'i kesemez, $ener'in de yetenekleri sinirli. stopere deginmiyorum hiç. orta saha da dedigim gibi ekici'nin sakatligi kötü oldu. takimin yildizi eylülde 33 olacak valbuena ve forvetleri yok.

    yanliz ffp belasindan kurtulduklari gibi ali koç ile yine $ah$ahali transferlere yöneleceklerdir 1-2 sene içinde. yani dairesel akim deyin, kisir döngü deyin yine devam edecek. bol para harca ama hep 2. ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın