resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 524
    net olarak ağır hırsızlık içeren transfer hikayesine sahip olmuş futbolcudur. değil 9 milyon, 5 milyon dahi verilse şuna darlanırdım yine. 2,750 yıllık maaş nedir? kante'yi mi alıyorsunuz? yeter ulan. göz göre göre kulübün içi boşaltılıyor bir kişi de çıkıp "birader bir dakika sen ne ayaksın" diyemiyor şu bakkala.

    hala armaya destek diyenin kalbini kırarım. resmen mal gibi soyuyor adamlar sizi. az isyan edin, kişiliğiniz bir duruşunuz olsun. sucuk ekmekci olmayın. yok serdar aziz'in suçu ne, yok tolga'nın, yok ahmet'in suçu ne, yok belhanda'nın suçu ne, yok ndiaye'nin suçu ne... benim suçum ne aga? dişimden tırnağımdan artırıp, her sene benim için önemli bir parayı yayıncı kuruluşa yatırıyorum. ha bu sene yatıranı öpsünler o ayrı. gerekirse batsın olm bu kulüp. batsın ki yeni bir şey çıkaralım ortaya. diğer türlü liselilerin emeklilik eğlencesinin figüranları olmaktan başka bir olayımız yok çünkü. taraftarın sevgilisine göz göre göre tecavüz ediliyor hala destek diyorsunuz. bu nedir lan? çok istiyorsanız da "premier ligden 10 milyon teklif etmişler abi yea" diye içinizi rahatlatmaya devam edin siz. nevzat dindar pompalar zaten önümüzdeki günlerde. he west ham'ın elinden kaptık evet.

    ha futbolculuğunu mu konuşalım, peki. çok da büyük konuşuyorum burada gelir özür dilerim gerekirse. kendisi asla bizi tatmin edecek bir oyun ortaya koymayacak. saidou performansı görürseniz öpün başınıza koyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın