resim
Neymar da Silva Santos Júnior
Takım:Al-Hilal
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 401
    paris'e gitme kararı hem onun için hem barça için kötü oldu, kazanan sadece psg.

    barcelona zaten tamamen msn üçlüsüne bakıyordu. zira barca da berbat yönetiliyor. 2 orta saha, 1 sağ bek ve 1 stoper almaları gerekirken, en iyi yerden darbe aldılar. bu darbeyi hiç transfer yapamamışken aldılar hem de. hala orta sahaları zayıf ve şimdi üçlü de yok.

    neymar 1.adam olmak için gitti eyvallah ama işler onun istediği gibi gitmeyebilir. psg'de iken sadece cl maçlarında vitrinde olacak. barcelona'nın sıradan maçını bile milyonlar izliyor ki cl dışında el clasicolar ve atm maçları var. es kaza cl 2.turunda psg elendiği an neymar için sezon bitmiş olur. kimse ligue 1'e bakmayacaktır. ayrıca suarez ve messi ile şova devam edebilirdi. bence yanlış yaptı ama hayat tarzı psg ve paris şehrine daha uygun neymar'ın. para da var işin içinde. tercihler...

    kesin kazanan ise psg oldu. çok iyi bir futbolcu ve marka kazandılar. neymar'ın getirisi çok olacaktır her yönden. zaten alacakları en iyi futbolcuydu. 222 milyon mu? bu adamlara koymaz.

    transferde zirve 100 milyondan 220 milyona çılgın bir geçiş yaptı. bu transfer sonrası 100 milyon üstü transferler artmaya ve kötüsü normalleşmeye başlayacaktır. cidden boku çıktı bu işin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın