resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11621
    öncelikle kendisi bir galatasaray kestanesidir. hatta karizma saç bandına elveda deyip tavuk poposu modelini benimsediğinden beri daha da bir kestaneye benzemektedir. hazır müftülere nikah kıyma yetkisi de verilmişken bir gece operasyonuyla en büyük dört müridini yanına alıp apar topar suudi arabistan'a gitse hem takımımıza, hem de ülkemize çok büyük fayda sağlamış olur. gerçi fatih terim - yıldırım demirören kader arkadaşlığının, dost hayatının, ya da her ne haltsa işte dahi bittiği bir dünyada selçuk isimli bu işportacı da bir gün arazi olacaktır fakat hücrelerde bir hırka bir lokma düsturuyla çile çeken dervişler gibi gün sayıyoruz resmen. fatih terim'i antrenmanda iken kovan, hatta bu bağlamda az bile yapmış olan efsane başkan ünal aysal 1 günlüğüne gelip aynı tarifeyi selçuk'a da uygulasa keşke... düşünsenize selçuk antrenmanda yine saçma sapan bir şeyler yapıyor, postacı çocuk florya'ya dalıp (eray işcan olabilir) kendisinin eline kovulma mektubunu tutuşturduktan sonra çekip gidiyor. suratının o halini gerçekten görmek isterdim...

    http://cdn.futbolarena.com/...selcuk_inanedawo.jpg

    galatasaray taraftarı nankör, kıymet bilmez ve iftiracıdır. gariptir ki bu subjektif kavramlara karşılık gelip de sözünden dönen çok kimseye rastlamadım. şimdi selçuk defolup gitse yarın bir gün "ya acaba yanlış mı yaptık ki :(" falan mı diyeceğiz? demek ki selçuk inan'dan nefret ediyoruz ve de ne dersek, ne düşünürsek kendimizce haklıyız. kendisini efsane olarak görenler de haklılar aslında; allah hepsine yar ve yardımcı olsun.

    selçuk inan... hazırlık maçında bile saçma sapan gol yediren, futboldan elini eteğini çoktan çekmiş bir zihin emeklisi. taraftara 4. yıldızı göstererek "kapak" taktığını zanneden bencil ve edepsiz bir cahil. dursun aydın özbek'le birlikte galatasaray'ın başına gelmiş en büyük kestane. sabri sarıoğlu'nun dahi efsane olmadığı şu koşullarda çok yakında değersiz bir yığına dönüşeceksin.

    g-i-t
App Store'dan indirin Google Play'den alın