resim
Álvaro Negredo Sánchez
Takım:Real Valladolid
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.86
Uyruk:İspanya
  • 130
    biz gomis gibi adamın aylarca peşinden koştuk bonservis parası verdik, imza parası verdik, dünya para yıllık ücret ödeceğiz ve transferi 3 ay da bitti.

    beşiktaş negredo'yu 1 hafta da bitirdi bravo. ücretleri görelim bi de.

    iyi forvet beşiktaş'a muazzam katkı sağlayacaktır.

    edit: taner karaman gibi su kadar maçta su kadar gol attı gibi bir bakış açısıyla oyuncuyu yerden yere vurmaya gerek yok. bu adam ispanya millisi, real madrid den çıkma, sevilla ve man city gibi takımlarda oynamis bonservisine 65 milyon euro ödenmiş bi adam.

    beşiktaş'a ölu gelen forvet bile diriliyor. çünkü hocaları bu konuda başarılı. volkan sen gibi bi adama bile dünya gol attirmis adam. hatırlarsanız mario gomez in de ölusu geldi. aboubakar da çok eleştirildi ama çatir çatir top oynadi. negredo öncelikle iyi bir santrafor. tam türkiye tipi oyuncusu. hava toplarına hakim, iyi bir bitirici striker. ceza sahası topçusu. ve bu düzende yararlı olur mu ona bakmalıyız. olur neden mi çünkü beşiktaş sistem takımı kim gelse çok gol atar. beşiktaş'ın futbol anlayışına da negredo çok iyi uyuyor. belki bize gelse verimli olmayabilirdi fakat beşiktaş'ta olacaktır. iyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenelim artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın