resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11625
    selçuk inan durmasın özbek'e, "başkanım istersen ayrılayım artık kulüpten, daha fazla yıpranmayalım diyor." durmasın da ona "olmaz anca beraber kanca beraber" diyor ama iki gün sonra bu sefer durmasın kendisini çağırıyor "isteyen takım varsa görüşebilirsin diyor" büyük bir ihtimal yönetimle görüşerek fikir değiştirdi. (buraya kadar basına yansıyan bilgiler)

    peki selçuk neden ayrılmak istediğini söyledi, durmasın bakkal neden fikir değiştirdi? bence;

    muharrem usta, selçuk inan ile görüştü ve "bonservisini bedelsiz alırsan seni kulüpte görmek isteriz" dedi. çünkü 50. yılda şampiyonluk kovalamak için selçuk-burak ikilisinin önemli olduğunu düşünüyorlar. selçuk ta durmasın ile görüşerek tamam git bonservisini veririz demesini bekledi ama istediği cevabı alamadı. daha sonra yapılan araştırmalarda muharrem'in devrede olduğunu anlayınca bizimkiler biraz olsun bonservis koparmak için istediğin takımla görüşebilirsin cevabını verdi.

    bütün bunlar benim çıkan kokulardan hareketle yaptığım tahminler. doğru olabilir de olmayabilir de. bana sorsalar, gitsin kardeşim bonservissiz gitsin izin verin derim. çünkü alacağı ücretten kurtulmak bizatihi bonservis sayılır. selçuk inan'ın artık bizde yapabileceği hiçbir şey yok-tur. daha ilk lig maçında yuhalanacak ve sakatlanma numarası yapıp sahadan çıkacak. benden söylemesi efendi bir şekilde ayrılması kendisinin de lehine olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın