resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12066
    şimdi mevcut kadromuza bakarak konuşmayı tercih edeceğim:

    ilk önce türk oyuncu sıkıntımız ortada. taraftarlarımız burak'ın trabzon'a gitmesinden sonra selçuk'u da trabzon'a yollamaya çalışıyor. şu durumdayken selçuk'u yollama ihtimalimizi malesef görmüyorum çünkü yerli statüsünde oyuncumuz neredeyse kalmayacak ve yerli transferine yine deli gibi para akıtmak zorunda kalacağız. çünkü kulüpler bilecek ki galatasaray mecbur bu oyuncuyu alacak ne kadar koparırsak kardır.

    ikinci olarak biz burak sayesinde hatrı sayılır bir bonservis bedeli kazandık kulübünden ve şu an burak serbest oyuncu durumunda. bildiğim kadarıyla menajeri vasıtasıyla galatasarayımıza haber yolladı beni alın diye. bakın tekrarlıyorum 0 bonservis ücreti. ha alınamayacağı ortada o yüzden rahat rahat konuşacağım.

    üçüncü olaraksa selçuk-burak ikilisi ve 4-4-2 de burak'ın rolü. şimdi çok geriye değil burak'lı drogba'lı kadroya gidelim genellikle drogba indirme görevini yapar bir nevi burak'a servis yapardı. bu yolla forvet hattımız yüksek tehlike yaratırdı. şimdiye gelelim forvette kimler var gomis-eren iki oyuncuda topu indirmeyi seven oyuncular:
    gomis topu indirir çalım atar pası kovalar en son kaleyi tercih eder. tanıdık gelmiş olmalı drogba örneği gibi. topu servis etmeyi seven bir forvet gomis. burak-gomis ikilisi faydalı olur mu baya faydalı olur.
    eren ise topu kafayla indirir hava toplarında fantastik hareketler dener ileride basmayı sever. akıllara gelen kim: elmander. şimdi eren-burak ikilisini inceleyelim burak savunma arkasına koşmayı sever eren orta sahaya gelir top alır hava toplarının indirir ama bitiriciliği burak ile tamamlarsa asist krallığına oynayabilir çünkü eren in varlığı defans oyuncularını kendine çektirir burak için defans arkasına koşu yapma fırsatı tanır. kabul edelim burak hızlı oyuncu ve ne kadar gol kaçırsa dahi bir o kadar fazla gol pozisyonu kovalar.

    şimdi işin tüm boyutuna bakalım burak golü kovalayan oyuncu bir nevi bizim forvet hattımızda şu an gomis-eren var ve mutlaka 1 forvet oyuncusuna ihtiyacımız var ve kadromuza bakarsak türk oyuncuya ihtiyacımız var şöyle makul yıllık ücrete gelse bence hayır deme şansımız yok. bunun üstüne sneijder öncesi selçuk-burak ikilisinide düşünürsek selçuk performansını yukarı çekme şansına sahip.
    bakın asla bir oyuncuyu savunmuyorum. burada kadroya gelme ihtimali olmayan 1 oyuncunun takıma nasıl bir etki yaratacağını aktarıyorum. kulübümüz kadro mimarisinden çok uzak olmasa bunları düşünür ama bu sefer de taraftar tepkisi çeker, onlar da haklı tabi.

    lütfen bu yazımı okurken görüşlerinizi bir kenara bırakıp, mantığınızı ön plana alın. ihtiyacımız olan türk oyuncu ve gomis-eren ile forvet hattı yürütme şansımız yok. kaldı ki selçuk'u gönderme şansımız bana göre hiç yok. yerine gelecek türk oyuncu yok piyasada malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın