• 89
    rahat bırakılması gereken yazardır. zira rahatlamaya da çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. bu kadar kin, bu kadar nefret sağlığına zarar verir hocam. aç 2 bira bak keyfine.
    (bkz: bol bol bira iç)

    entrylerinin %145lik kısmına katılmıyorum. yani henüz yazmadıklarına falan da katılmıyorum, çünkü neredeyse her konuda ne yazacağını tahmin ediyorum. hadi tamam, itiraf ediyorum. zaman zaman 10 numara bastığım oluyor.

    bırakın yazsın adam istediğini, ne yapalım yani. kurallar da belli. hiç kızmaya içerlemeye gerek yok. hayat kısa. bir keresinde kendisine somutoğlu somut verilerle bir konuyu anlatmaya çalışmıştım. ama olmadı. şuan üstümdeki kırmızı gömleğe hayır o mavi deniyorsa orada benim yapacak bir şeyim kalmıyor.
    genellikle bu tip mecralarda engelle ya da sustur kullanan birisi değilim. mesela twitter'da osman altunterim'i takip etmeyi inatla bırakmıyorum. adam hayat görüşümü şekillendiriyor. benim için bir konunun doğrusu, osman ne diyorsa tersidir. bu tip bir yaklaşım içerisine de girebilirsiniz.

    kendisinin, önceden pilot olan bir arkadaşımız olduğu söylenmiş. gerçekten öyle ise de yapacak bir şey yok. neden pilot olduğunun farkına varıp akıllandıysa artık ona göre yazar, yok aynı çizgide devam ederse gene pilot olur zaten.

    not: kendisini osman altunterim'e benzetmiş gibi olmuşum. osman ile alakası yoktur.

    not 2: kendisi hangi somut konu diye mesaj attı. bir önceki mesajlaşmamız olduğunu söyledim. ben de bir şey sandım diye cevapladı. cevabı yazdıktan sonra engellemiş.
    geçenlerde eski sevgilimle bir mekanda denk geldik. ben bir hanımefendi ile dans ediyordum. bu hanımefendi benim telefonumdan instagram hikayesi çekip koydu. ertesi gün eski sevgilim bunu izlemiş. "aşırı derecede sinir bozucu bir insansın var ya" diye mesaj attıktan sonra engelledi beni.
    işte yazar arkadaşımızın yaptığı da benim ex'inkinden sonra yediğim en etkili ayardı sanırım. ne yiyip ne içiyorsunuz bilmiyorum ki :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın