resim
Álvaro Negredo Sánchez
Takım:Real Valladolid
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.86
Uyruk:İspanya
  • 116
    galatasaraya en çok zarar veren tayfa, sırf rakip diye maalesef gerçekleri göz ardı eden, realiteden uzaklaşmış tayfadır. arkadaş adamın forveti seninkinden iyi olabilir. bizim burda yapmamız gereken neden bizim forvetimizin daha iyi olmadığı, neden daha iyi yönetilemediğimizin çözümünü bulup tinercileri ve diğer şikecileri ait olduğu yere tekrar göndermektir. ancak bu, biz olmadığımız için şampiyon oluyorlar ezberinden vazgeçmemiz lazım. bakın italyada juventus hegomonyası başlamadan önce milan ve interin yanına yaklaşamazdı tarih ve başarı olarak ki hala italyanın en büyük kulubü milandır. milanlıların sosyal medyada hatırlıyorum yazılarını. siz kimsiniz biz milanız geçmişimiz tarihimiz diye diye 6 senedir juventusun şampiyonluklarını izliyorlar. abi doğru biz yokuz diye onlar şampiyon oldular ancak neden yokuz aga biz? ya da seneye şu yönetim anlayışımızla falan bizim bu sefer olacağımız garanti mi? evet biz galatasarayız, türkiyenin de en büyüğüz ancak şu tabiri caizse antu kafası normal galatasaray taraftarı profilinden oldukça uzak ve yanlış olduğunu düşünüyorum.

    konudan çok saptık. fikrimi yineliyorum bence negredo gomisten iyi topçu ama aksini objektif olarak söyleyene de saygı duyarım. inşallah tinercilere gitmez, giderse de inşallah gomisin yarısı kadar dahi gol atamaz, ancak dediğim gibi ben başarılı olacağını öngörüyorum. bu arada gomisin ligue 1de 20 gol ortalaması var falan denmiş de nasıl bir ortalama ben çözemedim, zira benim bildiğim gomis, bir tek geçen sene 20 gole ulaştı ve ayrıca negredonun 4-5 gol attığı bu yüzden de faydasız olacağı söylenen ligde gomis de yanlış bilmiyorsam 7-8 gol attı.

    tekrarlıyorum; inşallah bu transfer beşiktaş adına en hayırsız şekilde sonuçlanır ve gerçekleşirse de gomisin yarısı kadar bile gol atamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın