• 2
    pique'nin çalkantıda olan* barcelona yönetimine kıyağı.

    edit, açıklama: gerard pique futbol dışında çok aktif bir insan. hep barcelona yönetiminde yönetici veya belki başkan olarak yer almayı istediğinden bahsediyor. katalunyanın da ılımlı savunucularından. hatta harvard'da birşeyler okuyordu bölümünü unuttum yöneticilikle alakalı.

    ayrıca kendisini sadece yöneticilik anlamında değil, diğer alanlarda da geliştirmeye çalışıyor. mobil uygulama & mobil websiteleri ile ilginenen bir yazılım şirketi var ispanya'da.(hatta birden fazlaymış sanıyorum) karısı da ünlü olunca ailecek isimleri var, biraz yatırımları bol. mark zuckerberg'le falan sohbet eden bir futbolcu.

    barcelona'da, bir katalan girişimcinin wuaki.tv isimli bir projesi var. bu proje biraz büyüyünce pique ile tanışmamaları çok zor zaten. daha sonra wuaki.tv rakuten tarafından satın alınıyor. pique ve rakuten'den üst yetkililer ise ilk bu süreçte tanışıyor.

    zaten rakuten sponsorluğu yeni bir şey değil. yaklaşık 1.5 sene falan önce ortaya çıkmış bir durum. 10 ay falan önce resmileşmişti ve duyurulmuştu (yeni sezondan itibaren olacak şekilde diye). barcelona başkanı bartemeu ile rakuten ceo'su mikitani'nin görüşmelerini san francisco'da ayarlayan pique yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın