• 1751
    2017-2018 sezonunda adil bir oyunla şampiyon olamayacak takımdır. neden peki?

    - kadro çok yaşlı, en önemli oyuncusu bana göre atiba, onun istikrarı takımı yukarıda tutuyor, ancak geçen senenin son haftalarında inanılmaz bir düşüş yaşadı. kaldıramıyor artık.

    -beşiktaş sistemi çözüldü, eğer iki ortasahaya etkili pres yapılır oyunun kanatlara yayılması engellenirse beşiktaş boşalıyor, başakşehir elini kolunu sallaya sallaya yendi, biz şanssız bir şekilde yenildik.

    -pepe'nin gelmesi çok etkili olur ama ona harcanan para ile forvet alternatiflerini kıstılar. bejeke'nin sistemi gereği çok iyi bir striker'a ihtiyacı var.

    - ve bence en önemlisi aziz yıldırım bejeke'ye kafayı taktı. bu milli takıma hoca olarak şenol güneş'in öne sürülmesi tamamen aziz yıldırım'ın lobisi sayesindedir. aziz yıldırım beşiktaş'ın daha fazla sivrilmesine izin vermeyecek kadar akıllı bir adam. çünkü o beşiktaş yükselirse kendisine en büyük rakip onlar olur, ha dersiniz ki galatasaray'ı imkanı yok rahat bırakmaz, bejeke'yi seçer bizi seçmez, doğru ama biz zaten bu adamın gazına çabuk geliyoruz. fatih terim'in bizi bırakması, hakemlerin bizi doğraması,medya üzerinden bize yapılan saldırılarla biz onun için malesef kolay lokmayız. adam bi vuruşta ünal başkanı aldı, terim'i aldı, dursun'u başımıza getirdi. şu anda istese tufor'u da yollar, dursun'u da.bu adam böyle güçlü spor dünyasında. yakında fikret orman veya şenol güneş veya herhangi bir oyuncu veya yönetici hakkında medyada haberler çıkmaya başlar.milli takım hocalığı daha ısınma turuydu. ince ince oyacak aziz başkan.

    sonuç olarak bejeke bu sene olamayacak, yazın bi kenara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın