resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Romanya
Yaş:79
Uyruk:Romanya
  • 1350
    tuttuğu takımı en son iyi futbolunu 2014 yılında oynayan taraftar, kendisini kötü top oynatıyor diye istemiyor. inanılır gibi değil bu nasıl şımarıklıktır?

    allahım sen sabır ver.

    edit: kötü hoca olarak oynattığı oyun kötü diyorlar da defansif oyunun kötü oyun olduğunu hangi kriter belirliyor? italya milli takımı 2016 avrupa şampiyonasında turnuvanın en iyi futbolunu oynayan takımdı. o övülen almanya ile eşletiğinde buffon 3 kere yere yattı koca 120 dakikada. ama almanya topla cok oynadığı için iyi futbol oynamış oldu. defans yapmayı dünyanın en kolay işi sanıyorsunuz ya ben de bunu tutuluyorum buyur. lucescu'nun yönettiği takımlar ne yaptığını bilerek oynayan takımlardı. öyle hamza gibi, prandeeli gibi ne bok yaptıklarını bilmeyen bir takım değildi. göz sağlığı için havuç yiyin.

    edit 2: 4 yıllık başarılı olan terim şampiyonlar liginde gruptan çıkamamışken bu adam 3 kere çıkarmıştır. *. ayrıca yazdığınız entrylere gelebilecek olan eleştirileri kaldıramayacak, mesajla küfür edecekseniz yazmayın kardeşim bu nasıl eziklik :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın