resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 332
    bahsedilen rakamlar inanılmaz. 5-6 m € bile fazlayken 7 m € + 3 altyapı oyuncusu çok fazla. altyapı oyuncuları kiralıksa tamam. altyapı oyuncularımız matah değiller. ama ndiaye böyle bir maliyeti hak etmiyor. 27 yaşında. hani 23-24 olsa yatırım dersin. büyük hırsızlık var. selçuk'u kesemez. çok net. sol kanatta oynatmaya çalışılır. kulübeye bu kadar para yatırmak akıl işi değil.

    biz o paraya sneijder'i aldık 28 yaşındayken. yuh.

    geçen sezonki transfer politikasına döndük sayılır. gerçekten pek bir meziyeti yok ndiaye'nin. çok sıradan bir oyuncu. verilen paraya değil herhangi bir para vermeye değmez. çok fena patlayacak elimizde. bütün sezon imbula, lemina, fellaini, sissoko diye dolaşılıp ndiaye alındı. başından beri ndiaye alınacakt. çünkü amaç selçuk'u rahatsız etmemek. ndiaye, selçuk'u filan kesemez. yukarıda söylediğim gibi en fazla 4-5 maç sonra sol kanada geçer. ya da sağ kanada geçer, feghouli sola yamanır filan. olacağı buydu. oldu.

    ekleme:

    osmanlıspor'da kendisini izleyenler çok yanılıyorlar. galatasaray'da öyle boş alanlar buamaz. set oyuncusu değil. dikine giderek göze giren bir oyuncu. bunun için de boş alan bulması lazım. defansif yönü yok neredeyse. hiç ihtiyacımız olmayan bir oyuncu aldık. sonu tabata'dan farklı olmayacak ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın