resim
Hatem Ben Arfa
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fransa
  • 209
    boykot sona erdirilecek futbolcu değildir. bana göre neymar da boykot sona erdirilecek futbolcu değildir. çünkü bu gün galatasaray yönetimine yükselen seslerin temel nedeni aynı zamanda kongre ile birlikte oluşan çarpık yapıya karşıdır. benim açımdan boykotu kim sona erdirir? alırlar 100 bin eu-2 milyon eu arası 5 topçu. bunların 4'ü hadi 3'ü 10 milyon eu'luk top oynar, işte o zaman ben bu kulüpte bir şeylerin değiştiğini anlarım. derim ki transferi artık bilenler yönlendiriyor. zaten bu yönetim becerisi inanın bana ister istemez diğer alanlara yansıyacaktır. o zaman boykotu sonlandırırım.

    malesef bu tavır biraz geçen sezon başında iyi top oynadığımız dönemde yönetim istifa başlığı artık sabit olmasın demeye benziyor. değişen bir şey oldu mu? geçen süreçte her şey daha da kötüye gitti. değişen bu. çünkü kısa vadeli kazanımlar çerçevesinde yaşayıp, prensipleri çiğnemekle devam ettirilebilir bir başarıyı sağlamış insan evladı yoktur.

    gelirse ekime gelmezse sikime kadar özetle. evet zirveye oynayalım ama daha önemlisi #yönetimistifa, daha da önemlisi #galatasarayyeniden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın