resim
Marouane Fellaini-Bakkioui
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.94
Uyruk:Belçika
  • 214
    orta sahada bizi selcuk'tan kurtarma ihtimali olan adaylardan.

    eldeki verilere bakarsak, bu platformda bir bolunme var. kazma oldugunu soyleyenler, sinif atlatir diyenler vs.

    bu arkadas, epl standartlarinda kazma olabilir, lakin top ayagina gelince yarim saat dusunup geriye oynamayacagi bir gercek. ikincisi, uzun boylu oldugu icin bacaklari da uzundur ve bu da top kapma konusunda bir artidir. okuz gibi boy oldugu icin de fiziksiz oldugunu soyleyemeyiz.

    topla arasi ne kadar iyidir bilemem. belki n'diaye kadar basti mi gaza giden bir profilde degildir. fakat soyle bir yan etkisi var ki, kapanman gereken macta defansinin ortasinda cam agaaci gibi dikilir, kafa toplarinin bircogunu supurecek boy var. yuklenmen mi gerekti, yaradana siginip buna topu sisirme imkanin var. ve tum bunlari oyuncu degisikligi yapmana gerek kalmadan kullanabiliyorsun. bu onemli bir hamle sansi.

    bana kalirsa tek sikinti; bu faydalari bir yana, kendisindem asil bekledigimiz (yani bolgesindeki oyuncudan) yaraticilik ve yeterli defansif guc var mi? kapandigimiz zaman, hem rakibi isiracak, gerektiginde pas kanallarini kapatacak sekilde topun gerisine gececek, yedigimiz kontralarda kadrajda olacak mi? bunlar onemli seyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın