resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 210
    https://www.cnnturk.com/...er-hakkinda-aciklama

    ilgili açıklamasından çok önemli notlar çıkartılabilir, transfer konusunda açıkça her şeyi söylediği için tebrik ederim öncelikle kendisini.

    artık şunu çok net anlamış olduk ki yeni sezonda ne selçuk inan ne yasin öztekin ne de ahmet çalık ilk on birde forma giyecek. stopere kiralık, sol bek- orta saha- sol açık mevkilerine de bonservisle transfer yapılacağı sinyalini aldım, feghouli ve fernando dışında. fernando'nun yanına fellaini alınırsa harükulade, gerek fiziki boyutuyla gerek dinamizm boyutuyla çok üst düzey bir iş olur ki cenk ergün'ün açıklamalarından edindiğim fikre göre fellaini imzaya kalmış diye düşünüyorum. yine ben arfa gündeminden de anlayacağımız şekilde bir kanat oyuncusu daha düşünülüyor, hatta sürpriz mevkiye sürpriz transfer ifadesi de bu bölge için kullanılmış olabilir. bununla beraber sürpriz transfer ifadesini duyduğum an aklıma iki isim geldi:

    1) felipe melo
    2) ianis hagi

    sürpriz transfer ifadesiyle bu iki isimden biri kastedildi diye düşünüyorum. özellikle hagi'nin gelmesi takımın sinerjisi adına çok ama çok şey fark ettirir. melo'nun ise katkısı saha içi değil dışında olur.

    lucescu ile ilgili de haftaya resmi açıklama yapılır, neredeyse davul zurnayla adamın ayağına kadar gittiklerine göre illa ki önceden anlaşılmış, pazarlığı yapılmıştır. yine cenk ergün'ün açıklamalarından terim isminin imkansız olduğunu da çıkartabiliriz. luce antrenmanlara inip futbolcularla bireysel temasta bulunacaktır, yine yeni sezona yönelik lucescu tarzı sistemsel değişiklikler de gelecektir muhakkak.

    cenk ergün'ün arda konusundaki cümleleriniyse duymadım saymak istiyorum zira hiç yakışmamış ağzına. o karakterde bir insanın galatasaray ile anılmaması bile gerekirken bizimkiler gelmesi için her yolu deniyor.

    son olarak feghouli, fernando, denayer, sol açık, fellaini ve o sürpriz transfer yapıldığı vakit her şeye ve herkese rağmen şampiyon olacağımızı düşünüyorum. yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın