• 83
    cnntürk'deki "gündem özel" adlı programın "insanın ve evrenin sırları" konulu yayını muhteşemdi.

    evrime inanan, hatta evrim dışında başka bir tür yaratma şeklinin olamayacağını düşünen bir müslüman olarak tüm insanlara ve özellikle müslümanlara evrimi iyi incelemelerini ve biyolojik evrimin parametrelerini iyi anlamalarını tavsiye ediyorum.

    insan maymundan mı gelmiştir gibi temelde çok yanlış bir sorunun cevabı da çok net verilmiştir. insan maymundan gelmemiştir ama insanla maymun ortak bir atadan gelmiştir. tıpkı aslanla kedinin ortak bir atadan gelmesi gibi.

    yine ara form var mı? neden hayvanlarda 24 kromozom, insanlarda 23 kromozom vardır bu evrim teorisini çürütmüyor mu gibi sorularının tamamını da cevaplıyor.

    hıristiyan dünyasının, incil'de olan bazı yanlış öğretilerle çatıştığı için reddettiği evrim teorisini, gözü kapalı, anlamadan dinlemeden reddetmemeliyiz.

    program yapımcısı deniz bayramoğlu'na, programa katılan bilimadamları, ergi deniz özsoy, sinan canan, caner taslaman ve alper bilgil hoca'ya teşekkür ediyorum.

    artık bilime gereken değeri ve önemi veren, deve sidiğini sahih hadis zenneden bağnaz kafalardan kurtulmuş bir toplum diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın