• 1
    bu kişiyi dün a spor'da izledim.sanırım önceden de çıkıyormuş ben sadece dün denk geldim.(bkz: 27 temmuz 2017 sturm graz fenerbahçe maçı) nı yorumluyordu.konuşmalarından o kadar belli oluyor ki fenerbahçeli olduğu.yeni bir ahmet ercanlar doğuyor diyebiliriz.fenerbahçe'de müthiş açılış, kamp harika, takımda hava oluştu.ahmet çok yetenekli çok iyi oyuncu aykut hoca ile daha iyi yerlere gelecek.advocaat ile iyi yerlere gelmesi zordu aykut hoca onun için bir şans vs.vs.fenerbahçe hakkında 1 tane bile kötü birşey söylemedi.hatta fenerbahce taraftar grubu toplanacak ve artık takımı yalnız bırakmama kararı alacak gibi cumleler kullandı.sonra acaba sözlükte hakkında ne yazılmış diye bakıyım dedim ama başlık açılmamıştı henüz.bende ekşi sözlüğe baktım ve sadece 1 entry var hakkında ve yazar arkadas benle aynı görüşte gibi yazısını da bırakayım şuraya.
    --- alıntı ---
    a spor'da konuşan futbol yorumcusu. yarım saattir izliyorum. devamlı sneijder'in gitmesi gerektiğinden, gitmeyecekse de parasını alsa bile paf takımla antreman yapması gerektiğinden bahsediyor. aynen bu cümleyi kurdu.

    günlerdir sneijder'le ilgili yazılıp çiziliyor. herkes bir şeyler söylüyor. ancak bu kadar saçmalayanı ilk defa gördüm. bu adam hakkında ufak bir araştırma yaptım. twitter'daki paylaşımları görünce bu adamın galatasaray lehine konuşmasının mümkün olmadığını anladım.

    galatasaray'lı dostların bu mesajlara dikkat etmesini ve kimlerin sneijder'in gitmesini istediğini farketmesini bekliyorum. b

    twitter'ından bazı mesajlar (bazıları retwit. ancak tetwit etmesi o mesajı desteklediğini gösterir.) ;

    -k.basketbol+k.e.voleybol branşlarını kapatma kararı alan bjk pepeyi aldı kalan branşları'da kapatırsa costayıda getirir mi? :((

    -fenerbahçe taraftarı ali koç'u bekliyor artık, umudumuz seneye kaldı. ne stada gider ne maç izlerim. çok çok üzülüyoruz.

    -ekici 1 maç 2 gol... dirar 1 maç 1 gol.. devamı resmi maçlarda gelir inşallah. darısı valbuena ve rvp'nin başına

    -hasan ali'yi tartışanlar, formanın hakkını vermek derler ya, işte hasan aldığı her nefeste bunun için çabalıyor. kıymeti bilinmeli.

    -tudor,10. haftayı göremez !!!

    -dursun özbek bütün otoritesini kaybetmiş,dağılmış bir başkandır !!!

    - topuk yaylası'nda şampiyonluk alametleri #fenerbahce

    -sevgili evren, para bitmese riva- florya satılmazdı herhalde! artık satacak birşey de kalmadı haberin olsun!

    ... böyle devam ediyor. bu şahıs hakkında ilk mesajın bu şekilde olması da insanların bilgilendirmek için faydalı bir tesadüf olmuş.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın