resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 848
    sosyal medya ergenleri tarafından beğenilmeyen, olmayacak denilen, saç baş yolduracak olan edilen forvettir. bizim ilk önce taraftarımızın algısını değiştirmemiz gerekiyor. messi gelse, topla çok oynuyor, takım oyuncusu değil derler, c.ronaldo gelse, çok artist, kendini göstermeye çalışıyor derler, ibrahimoviç gelse, kazık gibi oyuncu derler, morinho gelse, kendini beğenmiş derler. derler babam derler.

    lütfen galatasaray taraftarıysanız, azıcık susun, zaman verin takımınıza, oyuncularınıza.

    dur(ma)sun özbek'e olan sinirinizi futbolculardan (en azından takıma yeni gelmiş, tanımadığımız, zaman isteyen futbolculara) çıkarmayın, bejeke taraftarının bu sene şampiyon belli demelerine de bakmayın, geçen sene hiçbir büyük takım potada değilken bile son haftada garantilediğini unutmayın. daha dün ispanya ligini 14. bitiren las palmas'tan 4 yiyen bu bejeke'yi gözünüzde büyütüyorsunuz? ha dersin ki hazırlık maçı, iyi de abiciğim sende hazırlık maçında yeni gelmiş futbolcunu eleştiriyorsun? lütfen biraz sabır.

    zaten durum şu ki dursun özbek 2018 mayıs kongresine kadar başkan kalacak, kim ne derse desin başkan kalacak, çünkü yukarılardan gelen bir karar var malesef.

    bu süreç bitene kadar lütfen soğuk kanlı olun, birşey söylemeden dilinizi bi ısırın.

    bir sözde yönetime söylenmeli; bu taraftar yeni gelmiş futbolcusunu linç ediyorsa bilin ki suç sizin. acilen taraftarın sevdiği, futbolcuların sevdiği/sevebileceği bir ismi futbol şube sorumlusu yapın, abdülrahim albayrak olur, daha sempatik biri olur, ama yapın ki taraftar birisine güvensin. yoksa ligde 5'te 5 yapsanızda tepenize binecek bunlar. önlem alın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın