• 933
    yaptığı açıklamalar, galatasaray taraftarının ve camianın kendisine karşı olan tavrını yumuşatmak ve bakış açısını değiştirmek içindir. zira an itibariyle, kendisinin bir daha galatasaray spor kulübü'nde yönetici olma şansı kalmamıştır. bu noktada açıklamalar "ya ben aslında böyle başarısız değilim, yetkim olsa neler yaparım ama elim kolum bağlı idi" demektir.

    levent kardeşim; şimdi sana soruyorum:

    1) sen galatasaray'ın yöneticisi miydin yoksa dursun özbek şirketlerinin mi? eğer cevap galatasaray ise, aslolan galatasaray ve galatasaray menfaatleri değil midir? daha önce tolga ile ilgili ve şimdi yaptığın açıklamaları görevde iken yapıp galatasaray menfaatlerini koruman gerekmez miydi? gerekirdi diye düşünmesen bu açıklamaları şimdi de yapmazdın, o zaman soruyorum sana ne verdiler de o dönem sustun?!

    2) çıkıp dursun'a, mehmet'e ve oğluna saplıyorsun. aferin. tolga çöp dedin ok, cavanda olmaz dedin ok. bana kefil olduğun serdar aziz'in nerede olduğunu söyler misin levent? yoksa o da mı çöp? çöpe mi kefil oldun levent? eğer olduysan sen nasıl galatasaraylısın? serdar hakkında konuşmadığın sürece senin samimiyetinen nednen inanalım?

    3) madem elin kolun bağlandı, neden istifayı erken etmedin? yine soruyorum o dönemde sana ne verdiler, ne taahhüt ettiler?
App Store'dan indirin Google Play'den alın