resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 183
    orta sahamizin ortasi kara delikken oraya alinacak oyuncunun tartismasiz olmasi lazim. ayrica, oyun yapisi olarak da buyuk takim stiline uygun olmasi lazim. kapali bir oyunda dribbling'i ne kadar iyi olursa olsun orta sahanin gobeginde oynayan bir oyuncu topla yaldir yaldir rakip sahaya gidemez. mesela 2011 model selcuk inan tipi yerine emre belozoglu tipi bir oyuncu isteyebiliriz, daha dinamik ve adam gecme ozelligi olan, onu anlarim. ama bu ancak ekstra ozellik olmali.

    asil olarak ise guclu bir oyun kurucu yani olabilmeli ki bizi pas hatalariyla ya da geri/yan paslarla kanser etmesin. hele sneijder'in ayrilip farkli ozelliklerdeki belhanda'nin geldigi sene, orta sahanin ortasindaki oyuncunun pas yetenegi ve oyun zekasi daha da kritik hale geliyor. ben n'diaye'nin su galatasaray'da beklentileri karsilayabilecegini ya da onemli bir macta agirligini koyabilecegini dusunmuyorum.

    edit: kendisi bence emenike'nin orta saha versiyonudur. transferini yaparsak da emenike'nin fenerbahce'deki performansindan daha fazlasini alamayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın