resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11508
    galatasaray'in artık herhangi bir verim alacagini dusunmedigim futbolcu. ancak "yanıldık, adamın iyi olan tek şeyi frikikleri ve penaltılarıydı" demek de haksizlik olur. hem trabzon'daki son senesinde, hem de galatasaray'daki ilk iki senesinde duran toplar disinda da cok onemli isler yapmistir. hatta bana gore galatasaray'in 2011-12 sampiyonlugunun en buyuk mimaridir.

    topa sahip olan ve iyi kullanabilen bir takimda organizasyonu saglayan, gerektiginde uzun pas atabilen, oyunun yonunu degistirebilen ve zor top kaybeden iyi bir merkez orta sahadir. bahsi gecen sezonda kadikoy'de 2-2 biten ve emre belozoglu'nun "olduk, bittik" diye anlattigi mac gelsin akliniza. o sezon en onemli rakibin ile deplasmanda oynadigin macta, hem de 2-0 geriye dustukten sonra oyle bir top oynanmistir ki rakibin kaptani top kovalamaktan isyan eder duruma gelmistir. iste boyle organize bir hucum takiminda selcuk cok basarili ve kilit bir isim olmustur.

    ilerleyen donemde hem form dusuklugu, hem de motivasyon eksikligi yasadigi barizdir. ornegin top kaybetmemek demek kendisini en ufak mudahalede yere birakarak faul almaya evrilmistir. ancak katkisinin minimuma dusmesinde galatasaray'daki oyun mantalitesinin degismesi ve oyuncu kalitesinin dusmesinin de etkisi buyuktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın