• 28328
    'evimde kalmaya devam ediyorum'
    "çok mutluyum. her fırsatta 'evimde gibiyim, burada kendimi evimde hissediyorum' diyordum. evimde kalmaya devam ediyorum. bu nedenle başkanıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. ilk günden beri galatasaray camiası bana çok şeyler verdi. oyuncu olarak ve insan olarak hep daha iyi noktalara gitmemi sağladı."

    'taraftarin vereceği destek çok önemli'
    "taraftar bizim çok önemli parçamız. onların desteği bizim için çok önemli. evimde, onlarla birlikte kalmaya devam edeceğim. onların bize vereceği destek çok önemli. kulübümüz, başkanımız ve biz oyuncular onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."

    'kovulana kadar gitmem'
    "kovulana kadar gitmem. kulubümüz ne zaman 'işin bitti, gönderiyoruz" derse o zaman bir uçağa atlar giderim. yoksa burada hayatım boyunca kalabilirim."

    'bir gün bile ayrilmayi düşünmedim'
    "ne yazık ki çıkan bazı haberler vardı. galatasaray'ın benim için ne kadar önemli oluğunu bütün dünya biliyor. kalbimdeki yerini de herkes biliyor. bir gün bile buradan ayrılmayı hiç düşünmedim. başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. onun da yardımıyla yeni bir kontrata imza atma şansımız oldu. burada kalmaya devam edeceğim."

    - fernando muslera
App Store'dan indirin Google Play'den alın