• 3163
    galatasaray futbol takımıyla alakalı gelişmelerin gölgesinde kalmış olan ekip. önümüzdeki sezon galatasaray taraftarını çokça kez sevindireceğine inandığım takım.

    eldeki bütçe doğrultusunda son derece iyi hamleler yapıldı. ergin hoca candır da, son 2 sezonun yanlış kadro mühendislikleri malum. erman hoca yapı oluşturma konusunda türk basketbolunun en başarılı basketbol adamlarından biri, birçok kişiye göreyse en iyisi. inancım ve yorumum, kağıt üstünde başarı vaat eden bir ekip oluşturulduğu yönünde.

    son derece atlet bir takım olduk. işin güzel tarafı, kısmen scotty hopson dışında, rucker park basketbolu oynamayacak olan dengeli atletler olacak parkede.

    alex renfroe iyi tercih. çevikliğiyle ve hızıyla ün yapmış bir guard, bilen bilir. özellikle geçen sezon kağnı hızında top oynadık. az daha zorlasak slow motion basketbolun ilk temsilcisi olabilirdik. alex'in varlığı, hücuma hızlı çıkmak demek. kendisinin barca istatistiklerine bakıp, "bu mu olm iyi topçu, russ smith istatistikleri bunlar" demeyin. geçen sezonun barca'sı dibin dibiydi, örnek teşkil etmemeli.

    dwight hardy dengeli, istikrarlı ve iyi şutör. jon diebler kalsaydı da fena olmazdı da, dwight da gayet iyi seçim. kendisiyle ilgili tek çekincem, topu elinde seven bir adam oluşu. bu noktada erman hoca gerekeni yapacak artık.

    richard hendrix... nasıl ikna edebildik bilemiyorum fakat nokta atış. atletizmi bir yana, amerikalı bir pivottan beklenmeyecek kadar iyi bir oyun bilgisine sahip. nikola prkacin vardı efes pilsen'de, parkede 2. oyun kurucu olurdu, hah işte richard'ın da o düzeyde olmasa da benzer özellikleri var. içerden dışarı top dağıtabiliyor oluşu bizim için dev artı. hele ki elde iyi şutörler varken.

    scotty hopson'ın özel seyircisi olur. spektaküler smaçlar izletecek. bileği de fena değil. yeter ki düzene sadık kalsın.

    mehmet yağmur... bence kendisi türk basketbolunun altan erol'dan ve erkan veyseloğlu'ndan sonraki underrated ismi. yeri gelir ilk 5'te gerekeni layıkıyla yapar, yeri gelir harika bir backup olur. görev adamı tanımının vücut bulmuş hali. türk oyuncu rotasyonu için çok değerli parça.

    hayal satma niyetinde değilim fakat gerçek anlamda güzel bir takım oluşturulduğunu düşünüyorum. "eksik var mı" derseniz, "iyi bir 5 numara" derim. semih erden ismi geçiyor. beşiktaş da istiyormuş. umarım kapabiliriz. türk rotasyonu açısından da iyi iş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın