resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 304
    ağustos sonuna saklanacaktır.

    dursun yönetiminin 2.5 senedir en iyi yaptığı şey, veya bir başka deyişle iyi yaptığı tek şey insanların ağzına bal çalarak günü kurtarmak. yalan söylemek de var tabii ama istanbul'u bilenler için levent'te söylediği yalan zincirlikuyu'da ortaya çıktığından, kendisine iyi bir yalancı diyemeyiz.

    şimdi ft boşta. seversin, sevmezsin, ahın vardır, kızgınsındır ama bu kızgınlığın aslında onu sevdiğinden ve gitmese idi bugün 23 şampiyonlukla arayı açmış olacağını, en az iki cl çeyrek finalini göreceğini, fiko gibi adamların ortada gezemeyeceğini bilmenden ileri gelir. aynı şekilde lucescu'nun mevcut kaotik ortamda, hele hele sportif direktör olarak başarılı olma ihtimalinin ftnin hoca başarılı olma ihtimalinden az olduğunu da bilirsin. ancak dursun, sabah mehmet özbek başlığına yazdığım gibi (yurtdışında telefondan giriyorum, link atma işini yarın dönünce yaparım) yapması gereken tudor ile memedi gönderip ft ve üst akıl ali dürüst ikilisini getirmek yerine, kardeşini ezemediğinden fotoşop can'ı kardeşinin içinde bulunduğu bir sisteme oturtmak için lucescu ile görüşmeye gönderdi. olmayacak; olsa da tutmayacak.

    imbula falan deniyor; olmayacak gibi duruyor. badu ile feghouli; bu olmayacak şeylerden sonra ölümü gösterip terminal akciğer kanserine razı etmek için son dakika "en azından geldi" transferi olarak açıklanacak; ya da transfer dönemi hüsranlarına bir yenisi daha eklenecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın