• 191
    elbette fatih terim ile ilgilenmeyecektir; ancak kendisinin ne düşündüğü önemli değildir.

    mehmet özbek, tamamen dursun'un kardeşi olması hasebiyle futbolun başına, galatasaray teamüllerine aykırı şekilde ve yalan söylenerek, gizlenerek atanmış, sıfatsız bir şahıstır. sıfatsız bir hakaret değildir; kendisinin yönetim şeması içinde kabul gören bir sıfatı olmaması kendisini sıfatsız yapmaktadır.

    galatasaray camiasında kendisinin dursun özbek dışında hiçbir insan üstünde otoritesi yoktur. sevenini görmedim, saygı duyanını duymadım.

    otorite kurduğu tek insan olan dursun tarafından futbol aklı olarak kabul edilse de; kendisinin en büyük başarısı, akıl ile yönettiği futbol anlamında 2 senelik süreçte attığı her adımın hatalı ve/veya yanlış olması nedemiyle matematik ve/veya fizik kurallarını yenmesi, istatistik ve tahmin biliminin sonunu getirmesidir.

    kendisi yönetmek için bilgi ile harmanlanmış bir akış gerektiren futbolumuza aldığı her nefes ile zarar vermiştir ve vermeye devam etmektedir. mehmet özbek'in birel varlığının ve isminin bilinmesinin yegane sebebi galatasaray'dır ve reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünmektedir.

    gelelim baştaki konuya; yukarıda saydığım sebeplerle başkanlık koltuğuna inatla yapışan dursun, ya sıfatsız kardeşini yiyerek aynı pozisyonda ali dürüst - abdürrahim ikilisini getirecek ve td koltuğuna fatih terim'i oturtacaktır ( ft mehmet altında çalışmaz) ya da 2 senedir yaptığı gibi hiçbir şeyden ders almadan bildiğini okuyacak, mehmet - tudor ikilisi ile sezona başlayacak, mart ayında ise tıpkı adnan sezgin, bülent tulun gibi ikinci adamı yüzünden koltuktan indirilecektir.

    benim tahminim dursun'un zekasının ancak ikinci ihtimali seçip boş bardaktan su içmeye devam edeceği yönündedir. bu durumda ft, mayıs ayında yeni yönetim ile gidecek ve başlığına yazdığım bu şahsiyet bu tarihe kadar elinden geleni ardına koymadan galatasaray'ın zararı için çalışmaya ve galatasaray'a zarar vermeye devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın