resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15056
    başta fener medyası olmak üzere geldiği günden beri yok aldığı maaş, yok çeteci yok kilolu bilmem ne sabah akşam konuşula konuşula, türlü yıpratma, manipülasyon bombardımanı sonucunda amaca ulaşılmış ve vizyonsuz bir başkan-çapsız bir teknik direktör işbirliğiyle galatasaray'dan gönderilmiş dünyanın nesli tükenmekte olan son birkaç safkan 10 numarasından biri.

    bu adamın gönderilmesinin mantıklı tek bir açıklaması yok, maaş desen onun tek bacağı etmeyecek adamlar 2-3 milyon alıyor bu takımda, performans desen geldiği günden beri istatistiklerine bakın son 4 sezonda türkiye'nin takımına en çok katkı veren oyuncularından biridir hâttâ 1.sidir. disiplin desen tek antrenman kaçırmaz, fazla sakatlık yaşamaz, oyun taktik disiplini, üst düzeydir, iyi yaşar kendine bakar düzenli bir aile yaşantısı vardır. takım içinde huzursuzluk yarattığına kavga çıkardığına dair tek bir kanıt yoktur. neymiş efendim takımı o kuruyormuş hocayı o seçiyormuş... ulan bizzat başkan geliyor soruyor kimi getirelim bunu getirsek ne dersin diye o da tanırım iyi olabilir diyor jor için. ne yapmış adam özbek'in boğazını sıkıp illa bunu alacaksınız mı demiş? hikaye.

    gelelim tudor efendinin sistemime uyumuyor saçmalığına. mevcut kadroda, yasin, gary, sinan, tolga gibi çapsız adamların oynadığı bir takımda sen nasıl bir sistem kuracaksın ki o sisteme sneijder uymayacak? chelsea olursun, united olursun barca olursun dersin yok kardeşim bizim tempoya ayak uyduramazsın seni düşünmüyorum (ki sneijder iyi bir kampla bu yaşında o takımlarda bile çatır çatır oynar) hadi bi nebze anlarsın ama şu takımda, taktik, teknik, mental, karakter ve kalite bakımından en değerli oyuncu, seni hücum hattına taşıyan tek oyuncu bu arkadaş. bu nasıl bir sistem nasıl bir taktik ki ligin en değerli oyuncusu uymuyor. geçiniz.

    bi oyuncuyla artık çalışmak istemeyebilirsin, talibi çıkar satarsın, yaşlandı performansı düştü der gönderirsin ama böyle durup dururken, çaylak bi hoca istemiyor diye geçen sene o çöp takımda bile sana 4 gol 17 asist yapmış adamı göndermenin hiçbir mantığı yok, olamaz.

    bu adam çok maaş alıyordu evet ama biraz hesap kitap bilen herkes bilir ki oynadığı 4 yıl boyunca maaşını amorti etmediği sezon yok. daha ilk geldiği sene ligin 2. yarısı yarış kızışınca attığı maç döndüren goller, şampiyonlar liginde takıma kattığı güven ve kalite, marka değerini yükseltmesi, juventus'a attığı tur getiren gol, volkan'ı hacı yatmaz gibi bi sağ 90'a bi sol 90'a yatırdığı maç, 4. yıldızı aldığımız sezonda attığı attırdığı inanılmaz kritik goller ve en son geçen sene o kabus gibi takımda 4 gol 17 asist. bunları şöyle kabaca bi hesaplarsan yıllık 5 milyon eurodan çooook fazla eder emin olun.

    yani neresinden bakarsan bak bu kararın hiçbir elle tutulur yanı yok, taraftar da bunun gayet farkında olduğu için isyan ediyor, sen yıllarca drogba'lı takım hariç bu adamın etrafını futbol zekası yerlerde sürünen adamlarla doldurdun, yıllarca burak zekasızıyla çile çektirdin, herif artık oynadığı oyundan soğuma noktasına geliyordu sahada bu çok açık görülüyordu. sonunda biraz iyi transferler, klas oyuncular, sağlam bir forvet aldın, tam sneijder'in performans vereceği bir takım kurdun, tuttun o sezon adamı yolladın. yerine aldığın adama verdiğin bonservis 7,5, maaş 3,5. kim o? belhanda. belhanda sneijder'i yolda görse durdurur imza ister.

    hani ahmet kaya der ya şarkıda nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça diye, işte o buraya cuk oturuyor.

    ben bir galatasaray taraftarı olarak böyle bir oyuncuyu 10 numaralı parçalı içinde gördüğüm izlediğim için çok mutluyum, hagi'den sonra en çok ona yakıştı. başta o 2 gün kar altında oynanan juventus maçı olmak üzere, bize yaşattığın her şey için çok teşekkür ederim wes, benden yana haklar helaldir. yolun açık olsun kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın