resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15055
    wesley'i, özbek mayis sonları haziran başlarında, (haziran basi muhtemelen), coktan göndermistir. wesley bunun farkindadir ve galatasaray'a zarar vermemek icin, galatasaray'i sevdiginden türkiye'de oynamayacagini bildirirerek albers'ten takim bulmasini istedi. mayis haziran temmuz boyunca o takim bulunamadi. yine bahsettigim sevgiden dolayi ve yine galatasaray'a zarar vermemek icin 4,5 milyondan feragat ederek kendisi feshetti.

    bu durumda tabii ki yönetim istememis, yollari ayirmis oluyor. idare konusunda yaklasik 3 senedir beraber olan bu ekip, birbirleriyle anlasamamis anlayacaginiz.

    anti parantez tekrar acayim, tudor onunla ugrasti mi? gs sözlükte anlatildigina göre tudor tam tersi denemek faydalanmak istemis ve sürecin uzamasina bir vakit bu neden olmus. yönetimle olan münasebetinden bu anlasiliyor. aslen isvec dönüsü tekrar birebir görüsme talep etmis hatta; ama sneijder bu gibi seylerin daha da kafa karisikligi ve cikmaza neden olacagini düsündügünden meseleyi bir kez daha takim bulamadigindan yönetim kanadindan yokladiktan sonra(antrenmanlara cikma haberi) uzatmadan direk feshediyor.

    bir anti parantez de futbolcularla özellikle selcuk'la problemli mi? bu da yanlis bir intiba, selcuk yetersiz, kosmuyor vesaire; ama sneijder'den pozisyonu almak isteyecek bir adam degil, zaten genel sorunu kafasinda futbolu askiya almasi, mac secmesi vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın