resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 131
    sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer misali transferine karşı çıkan olabiliyor taraftar nezdinde, saygı duymak lazım. lakin; doğru oyuncuda, doğru riski almak transfer süreçlerinde çok önemlidir. geçmişteki yanlışlar üzerinden de doğru olacak bir transfere şerh koymamak gerekir.

    badou n'diaye gerek fizik olarak kuvvetli oluşu, gerekse de işin hücum ve savunma kısmındaki etkili performansıyla 5 milyon euro, bir aşağısı bir yukarısı, yatırımı hakedebilecek bir oyuncu. aynı zamanda kendisinin geçen sezon avrupa ligi'nde de oyun olarak gayet etkili bir performans sergilediğini hatırlamakta fayda var. iyi kurgulanmış bir takımda orta sahayı domine edebilir. bilhassa topla yapmış olduğu driplingler ve devamında gelen adam eksiltme, galatasaray'daki orta saha oyuncularında görmediğimiz ve görmeyi de özlediğimiz özellikler.

    son söz; kulübünün kendisini 5 milyon euro'ya bırakacağını sanmıyorum. oyuncu takası ve para teklifini kabul ederlerse bir ihtimal. ancak işin mali kısmını bir tarafa bırakırsak; sahip olduğu oyun için özellikler bakımından galatasaray için çok faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın