resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 130
    yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. bazı arkadaşlar maalesef sosyal medya zehirlenmesi yaşıyor.

    nedense bizim taraftarımız etikete çok bakıyor. oyuncunun, nereli olduğu ve hangi takımdan geldiğiyle ilgileniyorlar. oyuncunun hiç bir maçını izlemeyip sağdan soldan duydukları yorumlarla burada garip garip yorumlarda bulunuyorlar. lütfen oyuncuyu bilmeyen izlemeyen yorum yapmasın allah aşkına.

    badou ndiaye çift yönlü bir orta saha oyuncusu. 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor. ligin bu sene en çok dripling yapan orta saha oyuncusu, şut var, kilit pas var, teknik var, hızlı, adam eksiltebiliyor çevik, kuvvetli. ikili mücadelelerde ayakta kalan, maç içi hiç oyundan düşmeyen, tabiri caizse kıvrak yılan gibi topçu.

    eee bunlar bizim aradığımız özellikler değil mi? alın size box to box oyuncu. hem 6 numara da oynar hem 8'de yeri gelir 10'da oynar. her pozisyonun yedeği olur. o kadar çok meziyeti var ki. bu sene 10 numara yedeğimiz bile yok. düşünün bir emre çolak ve josue bile yok takımda.

    ne bu tepki? osmanlıspor da oynadığı için. çok fazla para istendiği için. ndiaye osmanlıspor'u scout transferi arkadaşlar, hani porto, benfica ucuza alıp avrupanın dev kulüplerine satar ya o potansiyelde bir oyuncu işte.

    badou ndiaye'yi gerçekten premier lig ekipleri takip ediyor ve istiyor. yani biz alamazsak ve premier lige giderse, ah nasıl kaçırdık tüh vizyonsuz yönetim diye saydırırsınız burada. ve şunu anlamıyorsunuz elit futbolcular türkiye'ye gelmiyor bizim berbat ligimize kulüpler oyuncu göndermek istemiyor. kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim. geçen sene lucas levia, bu sene imbula, asamoah, lemina vs. hiçbiri türkiye'ye gelmiyor. getirtemiyorsunuz. son gün de jong gibi ayakları ve vucüdu futbolu bırakmış bir adamı getirirsiniz işte.

    galatasaray da alternatiflere yönelmek durumunda. merak etmeyin her oyuncunun kapısını çalıyorlar ve kulüplerin ne istediklerini soruyorlar. sosyal medya'da okuyorum. yeni tarık çamdal olurmuş. donk 2 vakasıymış vs. bunları okuyup gelen lütfen buraya yazmasın. herkes vizyondan bahsediyor ama asıl vizyonsuz olan bizim taraftarımız. imbula'nın 2 maçını izlememiştir ama burada imbula diye bağırır. (imbula kötü oyuncu demiyorum) ama maalesef taraftarın algısı bu yönde.

    badou ndiaye'de galatasaray'da iş yapacak bir oyuncu. bu tarz bir oyuncuyu avrupa'dan 5 milyona getirtemezsiniz. 180 milyon euro mbappé düşünün yani.

    oyuncuyu izleyip yorumlarsanız daha akılca olur. en azından izlemeyen bilmeyen arkadaşlar fikir sahibi olur. birilerinin gazıyla burada ateş püskürtmeyin. oyuncu iyi mi kötü mü galatasaray'a katkı sağlar mı sağlamaz mı ona bakın. kulübünü boş verin.

    ve bu oyuncuyla ilgileniyoruz. alınır alınmaz orası ayrı fakat planlandığı gibi n'diaye ve fernando transfer edilirse muazzam bir orta saha prolilimiz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın