• 767
    kendisi şampiyonluk için takım değiştirmiş bir basketbolcudur. duygusal davranmaya gerek yok. mesela allen iverson desem herkes büyük basketbolcu der 1 tane yüzüğü yok. kobe büyük basketbolcu shaq gittikten sonra çöküş yaşadı 2010 da şampiyonluğu zar zor aldı ondan sonra bitti. mesela bill russel kimse sallamaz basketbolculuğunu büyük değildir ama 11 yüzüğü var.

    sonuç olarak nba de takım değiştirmek normaldir. doğal olarak ekstra yan parçaya ihtiyaç duymakta. miami'ye gittikten 1 sezon sonra big 3 maaşlarını düşürdü. neden iyi oyuncu alalım diye. bu ayrı bir karakter gerektirir. gittiği her takımın çehresini değiştirir lebron. düşünün miami adı yokken gitti sonuç ortada. yada cleavland lebron olmadan kyrie ile ne yapıyordu ? lebron geldi yan parçaları getirdi o beğenilmeyen adamlar şampiyonluğun kilit ismi oldu.

    hazır kurulu takım yok yanına süperstar topladı gibi saçma savlar çok komik. nba futbol gibi değil. salary cap var ve ona uygun istersen 20 yıldız alabiliyorsun. hele birde kankaları ile şuraya gitti buraya gitti lafı var ki daha komik. ee kardeş gitti noldu 100 yıldır şampiyon olamayan şehri şampiyon yaptı. yada miami için o gitti ekip kurdu yine 2 sene üst üste şampiyon oldu çevresi yaşlandı çekti gitti evine geldi verdiği sözü tuttu. şimdi ise yeni macera peşinde. nedeni ise belli yine şampiyonluk. bu adam şampiyonluk için yaratılmış adam yanda yatıyım adamı değil.

    lebron'un futbol karşılığı mourinho olabilir. nefret edersin ama geldiği yere başarı getirir. sende sadece konuşursun ama şunları aldı diye buralardan. ama amerika da 100 yıldır hiç şampiyonluk görmemiş şehir çıldırır onun için.

    dip not: devrik cümle, noktalama hatası varsa yeşillendirin pls. bilgi hatalarınıda düzeltebilirsiniz varsa 100 yıl farazidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın