• 766
    dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli basketbolcularından biridir; bunun yanında fiziki yapısı ve atletizmi de çok ekstradır.

    zaten kimse yeteneğine laf etmemiştir ama karakter bambaşka bir şeydir ve miami heat'e imza attığı andan itibaren farklı işlerin içine girmiştir.

    beşiktaş sompo japan'ı şampiyon yapmasına da gerek yoktur zaten şampiyonluk bir yetenek ya da karakter ölçeği değildir. kevin durant golden state'e gitmeden önce de dünyanın en iyi basketbolcularından biriydi şimdi de öyle.

    burası benim evim ben buranın çocuğuyum deyip yıllardır gelmeyen şampiyonluk için miami heat'te ordu toplamak, o orduya rağmen maaş bilançosundan dolayı hareket alanı daralınca zaten iyi bir kadrosu olan cleveland'a tekrar yuvam diye geri dönmek, cleveland'ı da etrafında topladığı kankalarıyla hareket alanı kalmayacak hale getirdikten sonra bence gelecek sene yeni bir orduyla başka takıma gidecek olmak ve bubu gittiği her takımda ipleri eline alarak mecburi şekilde yapmak bambaşka bir şeydir. anlatılmaya çalışılanlar ise gayet bunlardır.

    sözlük yazarlarını okuduklarını daha iyi anlamaya davet ediyorum. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın