resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 112
    https://twitter.com/...s/888447661124317184

    süper ligde en fazla sayıda başarılı dripling yapan merkez ortasaha kendisiymiş. aynı zamanda en çok başarılı dripling yapan üçüncü futbolcuymuş kendisi ki önündekilerin biri bruma diğeri castillo. öyle ki adam lens'i bile geçmiş.

    ben kendisini pek izlemedim ki zaten galatasaray maçları dışında pek maç izlemem. ancak bu adam övüldüğü kadar varsa bu dripling istatistiğiyle inanılmaz fark yaratır bizim ortasahada. çünkü hantal kere hantal bir ortasahamız var ve böyle bir adama inanılmaz ihtiyacımız var.

    diğer bir konu da şu ki kendisine verilen bonservis fazla gözükse de bizi takımda istenmeyen ve boşa maaş ödenecek oyunculardan kurtarma ihtimali var. hakan ve donk'a süper ligde osmanlı'nın vereceği maaşı verebilecek takım yok bence. eğer süper ligde bir takım bu ikisinin maaşını karşılayabilecekse bu takım osmanlı'dır diye düşünüyorum.
    yine bu adamın bonservis + maaş olarak maliyeti büyük ihtimalle avrupa'dan alınacak aynı seviyede bir futbolcudan daha düşük olur. çünkü avrupa'dan şu anda az maaşla adam almamız imkansız. yani uzun vadede gireceğimiz maliyet aynı çünkü bu adamın maaşı düşük olacaktır bence. en fazla donk maaşına bağlanır kendisi.

    son olarak taliplerinin de çok olduğunu okuyorum internette özellikle ingiltereden talipleri var. eğer gelir galatasaray'da başarılı olursa kendisini yurtdışına satma ihtimalimiz de yüksek çünkü şimdiden kendisine bir piyasa yapmış durumda.

    tüm bunları düşünerek ben transferinden mutlu olurum.

    edit: ulan dursun ulan dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın