• 166
    selçuk inan'ın ve onun eli silahlı mafyasının transfer yaptırtmadığı iddia edilen mevkidir.

    bu mafya o kadar güçlü o kadar sinsidir ki bırakın galatasaray'ı, manchester united'ta fellaini'yi hala oynattıran, arsenal'e büyük futbolcu aldırtmayan, şampiyonlar ligi finalinin devre arasında dani alves ve bonucci'yi birbirine düşürme eylemiyle ikisinin de takımdan gönderilmesine sebep olup juventus'u zayıflatan mafyadır.

    bunlarla baş etmek mümkün değildir. yoksa orta sahaya transfer edilen her futbolcunun (dzemaili, de jong, tolga, donk, jose rodriguez ve diğerleri) fos çıkmasıyla bir ilgisi yoktur yani.

    hani bazen olur, bazı futbolcular takıma gelirken söz alırlar, mesela şimdi burak yılmaz trabzonspor'a gelirse muhtemelen ilk 11 oynama sözünü alarak gelecektir. zaten dame n'doye ve rodallega var. ya da işte ligde gol dahi atamayan goran pandev'in her şampiyonlar ligi maçında oynama sözünü alarak imza atması gibi vaadlerle bazı transferler yapılıyor ancak selçuk hangi kozuyla takıma orta saha transferi yaptırmayabilir ki adamın direkt düşmanı da zaten yardımcı hoca ayhan akman.

    ayrıca yıllarca galatasaray'da oynaması yine kulüp içinde çok güçlü olmasına bağlanan sabri de selçuk'u yemeye çalışan bir başka isim. o çok lobici ve güçlü, inanamıyorum o daha güçlü! kimileri de sneijder ne derse o oluyor diyordu. diğerleri tekrar yazıyor sonra "zaten sneijder'i de selçuk göndertti abi". hadi başlığı atalım "güç savaşının kazananı belli oldu. işte o isim!".

    bazen var ya o küfür ettiğiniz, hayal ürünü gazetecilik yapanlardan farkınız kalmıyor.

    selçuk yedek de kaldı zaman zaman. hayır yani klaassen'i alacakmışız da selçuk engelliyormuş gibi konuşuyorsunuz çok garip. bu adamdan daha iyi bir 8 numara geldiği zaman kendisi gidip kulübeye oturacak. keşke iki tane alınsa ama şimdi benim hislerime göre bir adet orta saha transferi yapılacak (o da defansif yani 6 numara olacak çünkü defansif olarak de jong ve donk var. yani aslında yoklar (sıfır)) ve selçuk onunla oynayacak. temmuz'da avrupa'dan elenmiş bir takım iki tane üst düzey orta saha alırsa sürpriz olur. eh selçuk dışında sadece bir (1) merkez orta saha oyuncumuz var o da tolga ciğerci. tolga fizik güç katar, selçuk akıl katar ama şu oyunlarını toplasan gene bir şey katamıyolar.

    eldeki futbolculardan maksimum verimi almak için model geliştirmekten başka yapılacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın