• 10585
    ilk entry'mi harry kewell başlığına girdiğim güzel sözlük. neredeyse tam 9 yıl önce 17 eylül 2008 saat 17:11'de. (bkz: #1326) . o zamanlar pek sözlük kültürüm olmadığından tanım yapıcam diye anam ağlıyodu. bütün fiilimsileri ezberlemiştim. (bkz: anası mezar dikecekmiş). "... dediğim futbolcu.", "... düşündüğüm kişi.", "... gidilesi yer.", "... giren şemsiye.".

    sonrasında yine sözlük kültürüm olmaması sebebiyle yazmayı unutmuşum.

    unutmadan önceki entry'im:
    (bkz: #20467)

    bu da "ulan bi galatasaray sözlük vardı n'oldu ona?" diyerek hatırladıktan sonraki entry'im:
    (bkz: #1142336)

    nasıl bi unutmaksa 4,5 yıl sürmüş aq. ashab-ı kehf gibi uyuya mı kaldım naptım.*

    varlığım belki hissedilmez ama yokluğum koyar.* entry girmeyişim hemen dikkat çekmiş olacak ki casus kankam (bkz: #96945) şu entry'siyle başlığımın ilk entry'sini girerek nickaltıma sağolsun tecavüz etmiştir.(u: canı sağolsun :() he gerçi sonra intikamımı aldım ama olsun: (bkz: #1871342).

    bura sayesinde çok qral adamlar tanıdım. pes oynamasını bilmeyeninden tut*, dünyanın en iyi(!) mizah anlayışına sahip olan adamına*, organizatöründen tut*, şizofrenine*, ermenisinden tut*, genç kızların sevgilisine*, heyecandan bira şişesi devirenden tut*, platonik aşkıma(u: şimdi uzaklardasın :().

    ya bi anımı anlatsam ayıp olur mu acaba? :/ olmaz dimi? adamsınız :)

    ben bu sözlüğün zamanında çok ekmeğini yedim beyler. daha doğrusu yemeye çalıştım. özellikle behzat uygur ve cem davran'ın da sözlük yazarı olduğunu öğrendikten sonra galatasaray sözlük yazarı olmak karşı cinsle olan görüşmelerimde cv'min en can alıcı noktası haline gelmişti. özellikle de kız galatasaraylıysa. gs sözlük yazarı olmak hukuk okumak gibiydi adeta.

    -merhaba ben özge :)
    +selam ben de gs sözlük yazarıyım :)))))

    her buluşmada, her konuşmada ne yapar eder konuyu sözlüğe getirirdim.

    +yaş kaç?
    -22
    +okuyo musun?
    -evet
    +hangi sözlükleri? :)))

    82. görüşmemdi yanlış hatırlamıyorsam gs sözlük'ü bilen bir kıza denk gelmiştim. yazar, çaylak veya okur olmamasına rağmen ciddi takipçisiymiş sözlüğün. tabi bu kadar sıkı takipçisiyse illa ki benim bir kaç entry'me denk gelmiştir* diyerekten sevdiği ya da dikkatini çektiği yazarları sordum. gerçekten de saymaya başladı:

    -lampard8'ı biliyorum bir kaç güzel entry'sine denk gelmiştim.

    hahah şaka lan hemen heycanlandın dimi seni nerden tanısın olm kız. sen git ukrayna'da gez aq.

    -paredros'un(u: bu doğru :() bir kaç beğendiğim entry'si vardı. harry kewell the wizard of oz'un entry'lerini okumak zevkli adam baya emek harcıyor belli :). mocuishle'i biliyorum. (kız buna müsil dedi aq ilk başta kimden bahsettiğini bi türlü anlamadım.*)

    şimdi hatırlamadığım bi kaç yazar daha saydı. baktım benim hiç mevzum geçmiyo dedim belki benim tarzımdan hoşlanmamıştır. "sevmediğin bi yazar var mı?" diye sordum bu sefer.

    -evet mahalle takimi'nin entry'lerini okumayı pek sevmiyorum nedense geriliyorum :)

    "ha bi de şey var." dedi.

    -esfat.

    dedim "kim????"

    -esfat.

    yalan söylüyosam allah bin türlü belamı versin. "kendini komik sanıyor ama bence değil :)" dedi.

    "kim???" dedim. hâlâ esfat diyo. sinirlerim bozuldu. karşımda "esfat" deyip durmasa neden komik bulmadığını falan sorucam da soramıyorum da aq. hayır yani harry kewell the wizard of oz'u tek seferde söyleyen kız estalf'ı aklında tutamamış. şaka gibi. o an keşke nickim mocuishle olsaydı da bana müsil deseydi dedim. bu kadar da rezillik olmaz. estalf'ı bilmiyosan benim karşıma geçip ben gs sözlük'ü takip ediyorum demiceksin!

    sonra zaten çok fazla muhattap olmadım kızla. evet itiraf ediyorum 4,5 yıl sözlüğe ara vermemin sebebi işte bu kızdır. 4,5 yılda travması anca geçti. şimdi bile ellerim titriyor yazarken.

    şakası bi yana iyisiyle kötüsüyle 4,5 yıl arayla beraber sözlük ile tanışmamdan bu yana 9 yıl geçmiş. güzel anılar biriktirmek için yeterli bi süre. o değil de ben bu entry'i neden girdim sahi. tamam hatırladım. sözlüğe yazmayı bırakıyorum. saçma bi sebepten dolayı :)

    sizleri iyi ki tanıdım. kendinize iyi bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın