• 165
    hakkında vaktiyle şöyle bir haber geçmiş:

    --- alıntı ---

    sorunun yanıtı belli. g.saray başkanı dursun özbek’in kardeşi. sayın özbek’in bilhassa florya’nın yeniden imarı konusunda yetkilendirdiğini sandığımız, bilindiği kadarıyla işinde mahir bir inşaatçı/otelci… başkan olarak kulübün yararına ucuz, belki de bedava bir hizmeti kardeşinizden dahi olsa alabilirsiniz. itirazım yok inşaatçı/otelci mehmet beye! hatta onu ‘florya’nın yeni abdurrahim’i’ olarak da atamış olabilir.

    ancak transfer görüşmesindeki mehmet özbek’e şiddetle itirazım var. transfer gündeminin ‘1 numaralı tartışmalısı’ sabri sarıoğlu, önceki günkü basın toplantısında “transfer görüşmem 5 dakika sürdü. cüneyt abi ve mehmet abi ile sohbet ettik” dedi. ‘mehmet abi’nin kim olduğunu da bilmeyenlere açıkladı; dursun başkanın kardeşi.

    ‘hangi sifatla?’

    yani g.saray’da transfer görüşmelerinin içinde resmi olarak, imza aşamasında, ikna sürecinde yer alan bir isim mehmet özbek. hangi sıfatla? bana dersen ki ’14 bin kusur no’lu kongre üyesi sıfatıyla!’ ona bile ‘ehh’ derim. fakat başkanın kardeşi olma kontenjanıyla bu görüşmelerde resmi isim olursan, bu sorulur.

    gerçi bunu ne cüneyt kaptan sormuş, ne de kamptaki gazeteci kardeşler! sabri, “mehmet abi oradaydı” diyor. tek arkadaşımdan “hangi sıfatla?” sorusu gelmiyor. ertesi gün 12 gazeteye baktım, tam 12… hiçbirinde ‘mehmet abi’ detayı yoktu. benim gazetem vatan’da da, çalıştığım grubun 3 gazetesinde de! halının altına süpürdülerse de kötü, bu detayın ne önemli haber olduğunu ıskaladılarsa da!

    geçmiş alacaklarını mı aldı?

    ve bir başka detay! levent tüzemen geçen hafta ‘sabri’nin sözleşmesinin geçtiğimiz yılların alacaklarını da kapsayan bir sözleşme olduğunu’ yazdı. özü şu.. sabri geçen yıl sadece 200 bin dolar alabildi. kalan 1 milyon doları bu yıla yedirildi. önceki gün bu konuda da tek ses çıkmadı. atlandı, es geçildi vs. zannımca mehmet bey ve geçen yılki alacaklar konusunda iki manşet haber kaçtı, gitti.

    --- alıntı ---

    http://www.milliyet.com.tr/...-vatan-yazar-yazisi/
App Store'dan indirin Google Play'den alın