• 855
    ekrem memnun, ergin ataman, sneijder, podolski, bruma.

    gec kalirsak listeye kimin eklenecegi malumunuz muslera.

    avrupa kupalarindan uzak bir galatasaray'a alismamizi istiyorlar. alistiriliyoruz. yonetimin istifa etmesi sadece donemlik basarilar getirebilir, asil sorun genel kurul. galatasaray'i her platformda batirmis bir yonetime ses cikarmayan genel kurul'un degismesi elzemdir. kalici basarilar 90 yasindaki, "yabancidan alt yapi hocasi mi olur" zihniyetiyle gelmez. yeni fikirler, yeni projeler ureten, en onemlisi de ekonomik olarak bagimsiz olan uyelere ihtiyacimiz var, galatasaray'i ekmek kapisi olarak gorenlere degil.

    biat etmeyen, surekli sorgulayan, kulubu gelistirecek beyinlere ihtiyac var. 3 tane defans oyuncusunun bonservisine 15,5 milyon euro odeyip, orta sahasi dokulen takima hala defans oyuncusu bakan beyinlere degil.

    mayis ayi geldiginde muhtemelen galatasaray tarihinin en basarisiz yonetimi olarak tarih sayfalarinda yerini alacak olan bu yonetimin yani sira dursun ozbek'e referans olan, secim kampanyasi donemince destekleyen duygun yarsuvat, abdurrahim albayrak ve ali durust ile beraber bu yonetimi ibra eden genel kurul uyeleri de unutulmayip, tarihin en basarisiz yonetimini destekleyen ve ibra edenler olarak anilmalilardir ki bundan sonra gelebilecek herhangi bir basarisiz yonetimi kendi cikarlari icin destekleyecek olan kisiler basarisizlikta kendilerinin de sorumlu oldugunun bilincinde olsunlar. omur boyu lekeli kalacaklarinin bilincinde olsunlar!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın