resim
Mahmut Ertuğrul Taşkıran
Takım:Alanyaspor
Mevki:Kaleci
Yaş:34
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 56
    gelin birkaç dakikalığına kendimizi aziz yıldırım'ın yerine koyalım.

    takım rezil durumda. lens gitmiş, sow gitmiş, santrfor yok, valbuena ve dirar'ı almışız ama daha bir sürü transfer yapmamız lazım. aksi gibi oyuncu da satamıyoruz. fakat para olsa da olmasa da mutlaka transfere ihtiyacımız var.

    her şeyi kitabına uygun yapsak, "isla'ya 2-3 milyon euro bonservis verdik" desek, "ertuğrul'u bedelsiz olarak bir sezonluğuna boluspor'a kiraladık" desek, "volkan şen'in kontratını karşılıklı olarak feshettik" desek, transfer ettiğimiz adamların %80'ini uefa kadrosuna katamayız. volkan'la, şener'le, aatıf'la, van persie'yle maksimum birinci turda eleniriz, hatta belki ön elemeleri bile geçemeyiz. kısacası sahtecilik yapmadığımız takdirde uefa maceramız üç aydan fazla sürmez.

    o zaman neden yalan söyleyerek şansımızı denemiyoruz? yalan söylemezsek zaten nal toplayacağız, bonservis rakamlarıyla oynarsak en azından bir şansımız olur. bakarsın uefa bu zokayı yutar, biz de aykut'un defansif futboluyla üst turları zorlarız. yakalanırsak en kötü bir-iki sene uefa organizasyonlarından men cezası verirler. gayet alınabilir bir risk.

    kısacası fenerbahçe gözünü karartıp ertuğrul ve isla transferlerinde açık bir hile yaptı. herkes her şeyin farkında, bir umut uefa'dan bir yaptırım gelmemesi için dua ediyorlar. bu duaları kabul olmaz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın