resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 823
    20 temmuz 2017 galatasaray östersunds fk maçında adamını kaçırdıktan sonra bir bakışı var, aslında her şeyi anlatıyor.

    ben iş hayatımda da, harici dünyada da o ifadeyi naçizane iyi tanırım. tamamen iyi niyetlice bir şey yapmaya çalışıp, yapamayıp ve bunu hiç bir zaman yapamayacağını, böyle bir kapasitenin olmadığının farkında olmanın bakışıdır o.

    insani olarak ben böyle durumlarda muhatabına çok üzülsem de, profesyonel olarak bu iflas bayrağıdır kişinin. mümkünatı yok artık dikiş tutmasının. siz zannediyor musunuz sadece biz görüyoruz o ifadeyi? anadolu takımlarının bile tecrübeli forvetleri sinek gibi elini ovuşturuyordur izledikçe. bu ifadeyi gören bu adamın üstüne öyle bir gider ki, olmayan vakada çöküntüden çöküntü beğenir ahmet. olmaz arkadaş, sen galatasaray'ın stoperisin senin duruşundan (hindi gibi kabar demiyorum) eli ayağına dolaşacak olan karşı takım hücumcuları olmalı. böyle kemalettin tuğcu romanından fırlamış gibi olmaz.

    iyi niyet insani olarak çok önemli olsa da, yapılan işin niteliği iş açısından önemi bir yere kadar. o yere de çoktan geldik. kimse kusura bakmasın, ben yanından geçip giden üçüncü sınıf topçuların arkasından ağlayan oyuncuları sahada görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın