resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1527
    bu kardeşimiz kafa olarak çok gerilerde olabilir, saha içinde beynini kullanma konusunda son derece cimri davranıyor olabilir, bu sebeplerden ötürü istediğimiz tarzda; takımın büyüklüğünü kaldıracak bir orta saha oyuncusu olmayabilir ama takımdaşlarından ayrıldığı bir nokta var; top oynamak istiyor.

    biz kendisine etkisiz, cılız ve isabetsiz şutları yüzünden veryansın ediyoruz ama ceza sahası önüne ve içine koşu yapan, kendine boş alan yaratmaya çalışan tek oyuncu kendisiydi bugün. ceza yayı çevresinde şut atılabilecek tüm pozisyonlarda top hep bu arkadaşın önünde oluyor. neden? nedeni bahsettiğim olaylar. partneri selçuk efendi o kadar korkak ve kaçak oynuyor ki ne ceza sahasına doğru bir koşusu var ne de ceza sahası dışında kendisini bir hücum opsiyonu olarak gösterme isteği. hal böyle olunca hiçbir zaman ceza sahasına yakın, boş bir vaziyette göremiyoruz.

    belirttiğim gibi, tüm eksiklikleri bir yana en azından futbol oynama cesareti gösterdi. öyle bir raddeye geldik ki bu bile dikkatimizi çeker oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın