• 5597
    bi bok olmayacak taraftarlardır. hala daha oyuncuların başlığında atıp tutmakla meşguller. bu kafa yapısı hep kaybedecek işte.

    senin başkanın rezil, hoca rezil, yönetimin rezil ama sen hala tek tek futbolculara söv say. mesela dursun özbek'e yazılanlar belhanda'ya yazılanlardan fazla değil östersunds maçı özelinde. gerçekten bizden bi bok olmayacak.

    balık baştan kokar ama bizim taraftarda kuş kadar bile beyin yok. çapsız dursun ve daha da çapsız tudor varken futbolcu ile uğraşmak gerçekten beyinsizlik. ha yanlış olmasın ıslıklanmalarına karşı falan değilim gayet küfür de edilecek hiç sıkıntı yok. ama dursun'a ve tudor'a tepki vermeyip futbolcu başlığında öten hainler. evet selçuk gitsin, tolga gitsin, belhanda bok gibi, gomis balon. eee???? sonu nereye gidiyor ulan? dön bi bak bunları kim alıyor bunları kim yönetemiyor?

    başkanı ve hocası aynı anda çapsız olup başarılı olmuş kulüp var mı? yok. dursun ve tudor gitmediği sürece galatasaray'dan hiçbir şey beklenilmeyeceğini öğrenmesi gerekiyor bu taraftarın.

    sucukçu tayfa dursun'un adını bile ağzına almıyor o da ayrı kahpelik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın