resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 802
    maalesef iki maçtaki birer hatasıyla iki gol yedirip turu elleriyle teslim etti. ilk maçta* maicon'un arkasına saklanarak forvete dribling alanı açtı, ikinci maçta* uzun topu ıskaladı.

    işin garibi serdar gibi bir oyuncu da kulübede oturuyor. serdar zaten kafa topunu ölse vermez, topla kat eden adam varken diğer stoperin arkasına da saklanmazdı. sakat desen sakat da değil. nedir bu arkadaşın serdar'a tercih edilmesini sağlayan şey, gerçekten merak ediyorum.

    adamların iki maçta da planı uzun toplarla çıkıp süratli oyuncularla boş alanlardan kontratak yapmaktı. bizim yapmamız gereken şey rakip hücum ederken panik yapıp çalım yemeyecek ve hücumda akıllıca top kullanacak defans oyuncuları kullanmaktı. iki kanattan da taç çizgisine basarak hücum ederek rakip defansın yerleşimini bozmalıydık. ortasaha göbeği zaten ölü, oraya ne taktik verirsen ver bir şey çıkmayacak. bu sebeple sürekli kanatları kullanmalıydık.

    ahmet iki maçta da gollük hata yaptı, carole her topu dağa taşa dikti, linnes'in çapı belli olduğu için fazla bir iş yapamadı. yasin'i veya rodrigues'i beke çekmek, belhanda'nın yokluğunda emrah başsan'ı kullanmak, duran toplarda türkiye ligi'nin en etkili golcülerinden olan serdar'a forma vermek tudor'un hiç aklına gelmedi.

    neticede şimdi ahmet'in işi çok daha zor. bu takımda yedek olarak kalması bile garanti değil. kanaatimce koray ve ahmet arasında bir seçim yapmalıyız, birini yedek oturtmalı diğerini pişmesi için kiralık göndermeliyiz. artık kimsenin bu kadar fahiş stoper hatasına tahammülü kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın