2017-18 UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rövanş Maçı
Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 234
    maça gitmeyerek, tribünleri boş bırakarak protesto etme yöntemini benimseyen arkadaşlara saygı duyuyorum. o da bir protesto yöntemi sonuçta. bir şeyler düzelene kadar biz yokuz mesajı veriyorsun. maddi olarak da hırsızlığı kanıtlanmış olan yönetime bilet parası yedirmemiş oluyorsun. ama inanın bu durum onların işine geliyor. tribünde taraftarın olmaması veya az olması, protestonun az olması ya da hiç olmaması anlamına gelir. bunlar o tür protestodan anlamaz. takım elenir. tribünde ses yok. selçuk, tudor, dursun rahatça staddan ayrılır. gider evlerine temiz bir uyku çekerler. biz ise dünün şamar oğlanlarının ağzına sakız olur, kahır çekeriz.

    ben ise tam tersini düşünüyorum. tudor'a, selçuk'a, dursun' a ve bilumum, galatasaray'a zarar veren tüm kişilere karşı hınçla dolu bir stad. hep bir ağızdan ağır tepki, küfür, tezahürat. açıkçası takımı desteklemek şu aşamada çok da umrumda değil. elersek mutlu olacağım elbette ama bu kısa süreli olacak. asıl sorunlarımızı halledememiş olacağız. bu maçta bahsettiğim kişilere ve aklıma gelmeyenlere sağlam bir yumruk indirmek şart oğlu şart.

    saydığım sebeplerden ötürü ben tribündeki yerimi alacağım. hatta o kadar gözü karartmış durumdayım ki, bilet aldığım kategori ve koltuk, kornere yakın. selçuk atış yapmaya geldiğinde kafasına, stadın büfesinden aldığım suyu patlatmaya niyetliyim. tudor önümden geçerse ağız dolusu sövmeye ve sesimi duyurmaya, keza yasin'e kendisinin bu formaya layık olmadığını hatırlatmaya niyetliyim. daha önce aynı yerde sabri ve hamit'e galiz küfürlerimi net olarak duyurmuşluğum var. şöyle bir dönüp bakmışlardı. eğer fırsatım olursa inşallah bunlara da yapacağım. her ne kadar tribünümüz -maalesef- dursun'un sucuğu sevdalısı bir oluşumun ve "sabri kadar kim mücadele ediyor, selçuk iyi abi, yürü be aslanım." tipinde gerçeklerin farkında olmayan, sosyal medyadaki come to galatasaray'cıların hakimiyetinde olsa da, benim gibi düşünen hatırı sayılır taraftarın da olacağını düşünüyorum.

    sevdamızı düştüğü durumdan, kirli ellerden kurtarmak bizim görevimiz. bunu başaracağız !
App Store'dan indirin Google Play'den alın