resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 911
    kendisi hakkında en ağır eleştirileri ben yapıyorum ve takımı şampiyon yapana kadar da yapmaya devam edebilirim.

    daha önce de belirttiğim gibi numara konusu tamamen kendi aptallığıdır; bu nedenle oluşabilecek bir tepkinin muhatabı da haliyle kendi olacaktır. bilmeyenler için anlatayım; takımda forma numarası zorla verilmez, oyuncu tarafından istenerek alınır.

    kendisine ödenen 10 m euro bonservis + 3.35 m euro para olması gerektiği gibi belhanda -ki bakın iyi / kötü kısmına değinmiyorum bile- gibi gereksiz bir transfer yerine orta saha oyuncularına harcansa ve geldiği için zorla gönderilen sneijder amc'de kalsa idi; bu takım şu anki halinden 3-4 gömlek üstün olacaktı; muhtemelen dinamik bir orta saha ile ilk ostersunds maçını da kaybetmeyecektik.

    başından beri bas bas bağırarak söylüyorum kendisi mevki itibariyle gereksiz olduğu kadar bütçesel anlamda zararlı bir tansferdir. takımı şampiyon yapmadığı sürece her oyuncu ve kendisine dilenen, kendisi geldi diye senelik 6-7 gol 14-17 asist yapacağı kesin olan adamı gönderen yönetim kadar sorumlu olacaktır.

    "boşuna baskı kurmayalım soğutmayalım" fikrine gülüyorum. burası galatasaray. 365 gün boyunca bir takım baskıları kaldıramayacak adamların top oynaması gereken anadolu kulübü değil. 10 m euroluk topçu bu baskıyı kalsırmak ve bu baskı altında güzel işler yapmak zorunda. kimse kusura bakmasın ama baskı nedeniyle köy takımına karşı top oynayamayacaksa ben bu adamdan mı beni şampiyon yapmasını, bana derbi kazandırmasını, kilidi çözemediğimiz anlarda sorumluluk almasını bekleyeceğim? geçiniz. baskı kaldıramayan adam büyük topçu değildir; galatasaray'ın 10 numarası da yoldan geçen adama verilmeyecek kadar değerli insanlar tarafından giyilmiş bir numaradır.

    kaldı ki götü uf olduğundan bu akşam oynamasını, oynaması halinde de maçı tamamlayabileceğini sanmıyorum.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın