resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1672
    eğer iddia edildiği gibi iki ortasaha oyuncusu ve feghouli'yi alacaksak, denayer'le de anlaşmamız durumunda 12 yabancımız oluyor:
    muslera - linnes - mariano - denayer - maicon - carole (veya yerine alınacak olan sol bek) - ortasaha 1 - ortasaha 2 - feghouli - belhanda - rodrigues - gomis

    fakat maç kadrosuna sadece 11 yabancı yazabiliyoruz. dolayısıyla bu isimlerden birini tribünde oturtmak zorunda kalacağız. linnes'i kiralayayım/satayım desen mariano'yu kim yedekleyecek? maç başladı, denayer ve mariano ilk 11'de, maç içinde mariano sakatlandı. denayer'i sağ beke çekerek tandemi bozamazsın, koray'ı serdar'ı sağ bekte oynatamazsın. mutlaka yerli sağ bek transferi yapman gerekir.

    "carole'ü göndereyim, yerine adam almayayım, linnes'i sol bekte oynatayım" desen bu sefer de "linnes'in yedeği kim olacak" sorunu doğar. yerli sol bek transferi yapman gerekir.

    kısacası denayer gelirse "yabancı kontenjanında müsait yer kalmadı" deyip ortasahaya ikinci adamı almamaları yüksek ihtimal. bu açıdan koray-ahmet-serdar-ozan kabak dörtlüsünden birinin maicon'un partneri olmasını denayer'in gelmesine tercih ederim. denayer'siz olur ama ortasahasız olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın