resim
Volkan Şen
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 976
    eğer galatasaray'a transferi doğruysa yeni sabri sarıoğlu hayırlı olsun dediğim futbolcu.
    götüne teneke bağlanıp yollanır sezon sonunda. sabri ile kıyaslamam ise taraftarların kendisine davranışları konusunda gördüğüm bir önsezi. yoksa yeteneği ile kıyas yapmam mümkün değil.

    kendisini geliştirmeyi beceremeyen bir futbolcu volkan şen. iyi oynadığı maçlar yok değil, iyi performans gösterdiği sezon yok değil ama kendisi performans ve gelişim konusunda süreklilik arz etmediği için hele hele igor tudor'un elinde sıradan futbolcu olma özelliğini yine elinde bulundurmaya devam edecektir.

    volkan şen en iyi sezonunu ve performansını zaten şenol güneş'in bursaspor'da teknik direktörlük yaptığı 2014/15 sezonunda yaşamıştır. hatta fernandao o sezon 22 gol ile gol kralı olmuştur.

    volkan şen, 2014/15 sezonunda şenol güneş'in takımında sol kanat oynamasına rağmen 30 maça çıkmış ve 12 gol atmış 10 asist yapmıştır. bruma o sezon 20 maç oynamış ve yalnızca 3 asist yapmıştır -ki bu adam bruma'nın tırnağı etmeyecek kalibrede bir adam. doğru hoca ile iyi işler yapma potansiyeline sahip bir oyuncu o kadar, fazlası değil.

    galatasaray'a geldiği takdirde şu 2014/15 sezonu performansını üzerine çıkabileceğini düşünmüyorum. galatasaray'ın bu performansları gösteremeyecek bir sol-sağ kanat oyuncusuna eşek yüküyle para vermesininde doğru olacağını düşünmüyorum.

    o taraftarlarca kızılan sabri bile sahaya çıktığı zaman yetenekleri dahilinde mücadele etmeye çalışan bir futbolcuydu. vokan şen'de o bile yok. yetenekli ama tembel, yetenekli ama şımarık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın