resim
Gilbert Imbula Wanga
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.86
Uyruk:Kongo DC
  • 214
    sadece youtube videolarindan izledim, bir de henuz 25 yasini daha doldurmak uzere olmasina ragmen bugune kadar 7.5, 20 ve 24 milyon euro'luk transferler yaptigini biliyorum. stoke city'e gidisinden sonra kiralik olarak gonderilecek duruma gelmesi soru isareti uyandirsa da, ondan onceki 2.5 sezonluk performansi bana kalirsa cok daha guvenilir bir sinyal.

    stoke city ozelinde konusacak olursak, kendisinin profil olarak stoke city'e neden uymadigini tahmin edebiliyorum. premier league'de orta sahanin ortasinda oynayan oyuncular cogunlukla yuksek kosu mesafesi, dayaniklilik, mucadele, uzun pas ve sut ozelligi ile on plana cikan oyuncular. bu ozellikler itibari ile de benim gordugum en iyi premier league orta sahasi paul scholes'du. bu profilin disindaki daha versatil, topla oynamayi ve dribbling yapmayi seven, teknik ozellikleriyle on plana cikanlar ise buyuk takimlar disinda cok fazla yer bulamiyorlar. ancak yaya toure ya da pogba olmalisin ve manchester united/city gibi takimlarda oynamalisin ki orada barinabilesin. ben kendisini videolarda gordugum kadariyla bu yuzden stoke city'de cok basarili olmamis olabilecegini tahmin ediyorum.

    son transferini 24 milyon euro'ya yapmis, 25 yasindaki imbula'yi kiralik olarak ve makul bir satin alma maddesiyle* getirebilirsek tam bir firsat transferi yapmis olacagiz. ayrica, belhanda'nin sneijder'in boslugunu tek basina doldurabilecek kapasitede olmadigini dusunursek oyun kurucu ozellikleri ve topla cikma kabilitiyeti yuksek bir orta saha oyuncusu almamiz belhanda'nin performansini da yukseltecektir. umarim transferi olumlu sonuclanir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın