resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11372
    kişinin mental sorunları olmasını, kişinin formsuz olmasını, ufak tefek fiziksel rahatsızlıklarının ve sakatlıklarının tam performans vermesini engellemesini anlayışla karşılarım.

    ancak bir orta saha oyuncusunun ileri doğru pas atmamasını kimse bana mantık sınırları veya formsuzluk ile anlatamaz. zira, saha içinde 30 metre veya 40 metre enine de boyuna da aynı mesafedir.

    fm veya fifa oynamadığımız için kendisinin deneyeceği key pass isabetsiz dahi olsa "lan niye kaptırdın topu?" demeyeceğiz veya sağa sola verdiği isabetli ancak takımı bir tık öne taşımayan pasları nedeniyle "çok iyi oynadı" demeyeceğiz. böyle bir puantaj algoritmamız yok.

    eski videolarını açıp baktığımızda düşerken kilit pas vermeye çalışan, yatarak müdahale yapıp top çalan, sürekli gol attırmayı düşünen bir adam varken, şimdi aynı adam yanındaki adama basmıyor, ileri pas atmıyor. atamıyor değil bakın; denemiyor bile. atamasa "bugün olmadı" derim zira büyük sahalardaki çeşitli turnuvalarda kendisi ile aynı yerde oynadığımdan (her ne kadar kanat orijinli olsam da) biliyorum, bazen istediğiniz paslar gitmez ve içgüdüsel olarak 5-10 dakika toparlanma süreci yaşayabilirsiniz. ancak bu pasları denememenin açıklanabilir bir tarafı yok.

    şunu diyenler olabilir "özgüven eksikliği var". kardeşim takımın en çok kazanan 3-5 oyuncusundan biriysen, senede bonuslarla 15 mtl civarı bir parayı hesabına koyuyorsan ve pazu bandı takıyorsan özgüven eksikliği sorunu yaşama lüksün, kusura bakma ama yok. kaldı ki özgüven eksikliği yaşamanı gerektiren bir durum da yok.

    tez elden yerine adam alınarak önce kulübeye, sonra kupa maçlarında parlatılarak çin'e gönserilmesi gereken zamanının iyi futbolcusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın