resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1648
    önümüzdeki yillarda degerinin dü$üp patlayacagini tahmin ediyorum. öyle alelade bir özelligi yok aslinda bu karde$imizin. ha, ahmet'ten, serdar'dan falan daha iyi stoper, orasi kesin. manchester city bir potansiyel görüp bu adami genç ya$ta u18 takimina katmi$. oynadigi milli takim da belçika gibi yükseli$te ve altin çagini ya$ayan bir milli takim olunca bu karde$imizin hali ile birden piyasasi olmu$. dü$ünsene, city'de oyuyosun ve belçika milli takimi ile alt kategorilerde ba$layip $imdiye kadar 8 maça çikmi$sin ve üstüne üstlük hafizalardan kolay silinmeyecek bir tarzin var. dreadlocks saçli 1.84 boyunda melez bir avrupali. yani aslinda sirf bu tiple bile futbolcu olursun. adinin jason olmasi da cabasi.

    buraya kadar her$ey güzel. gelelim zurnanin zurt dedigi yere. city bu adami sürekli kiraliyor ve kirlandigi yerlerde fiziksel avantajlarindan dolayi (uzun boylu, teknik) farkli pozisyonlarda oynatiliyor bu da onun geli$imini engelliyor.

    daha önce sanirsam yine yazdim. jason bence bir stoper için fazla atletik bir oyuncu ve ilerleyen yillarda bir $ekilde kendisin ya sag bekte, ya da orta saha da görecek.

    $u an ederi en fazla 4-5 milyondur ama satmaya kalksan city 10-12 milyondan a$agiya satmaz. 10-12 milyonu kimse vermeyecegi için de bu yüzden sürekli kiraliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın