• 780
    bilinenin aksine; hakettiği değeri görmediğine inandığım dizilerden birkaçını yazayım, izlemeyen arkadaşlar varsa belki göz atmak isterler.

    birincisi person of interest. klasik bir polisiye dizisi gibi ilerlerken ikinci sezonla birlikte bambaşka bir boyuta evriliyor dizi. sezon içerisindeki ara bölümler bile birçok dizinin sezon finalinden daha kaliteli, şiddetle tavsiye ederim.

    yukarıda yazılmış; ufak değineyim tekrardan, the mentalist. patrick jane karakterini canlandıran simon baker önderliğinde nefis bir dizi. red john isimli bir seri katilin kimliğini bulmaya çalışıyorlar ancak ara bölümlerde jane'in sempatik ve mutluluk veren esprileri, olay çözmeleriyle gayet keyifli bir hal alıyor.

    bu iki dizi yakın zamanda final yapan dizilerdi. şimdi ise devam eden dizilerden iki tanesine değineceğim; underrated olarak adlandırabileceğimiz ilk dizi shooter. vietnam savaşı'nda keskin nişancı olarak görev yapan bob lee swagger'ın son bir görev için davet almasıyla olaylar başlıyor. oyunculuk ve konu olarak baya iyi, yeni bölümleri bugün geliyor. dizi yokluğunda suits ile birlikte gideri var.

    bir ikincisi de izlemeye yeni başladığım, konusuyla beni çeken the americans. kendisi bilinen bir dizi mi, bilemiyorum. ben yeni keşfettim ve gayet ilgi çekici buldum. iki rus ajanı, birbirleriyle evlenerek amerika'da kendilerine yeni bir yaşam kuruyorlar. orada geçirdikleri zaman içerisinde yaşadıkları olaylar üzerine kurgulanmış bir dizi. baya kaliteli bulduğumu söylemem gerek.

    şimdilik bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın